Hogeboom Consultancy Marketing&Communicatie

Adviseur in (online)marketing & communicatie
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
09-08-2005
Opdrachten
17
Laatste opdracht
12-06-2015
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Ik ben een allround (online)marketing en communicatie professional. Mijn marketing en communicatie activiteiten bestaan uit het ontwikkelen, plannen en begeleiden van reclame, promoties, media, campagnes, events, websites, cms, content websites, seo/sea, google analytics, linkbuilding, brochures, nieuwsbrieven en flyers zowel online als offline in de btob en btoc en het schrijven van diverse teksten. (commercieel en redactioneel, blogs)Tevens heb ik ervaring als uitgever van een lifestyle magazine.

Ik heb ruim 25 jaar commerciele werkervaring in marketing, communicatie en sales in de functies van accountmanager, promotiemanager, marketingmanager, medewerker marketing en communicatie, projectmanager marketing en communicatie en direct marketeer.

Mijn interesse gaat uit naar afwisselende en uitdagende marketing en marcom projecten. Met name projecten waarbij een combinatie van advisering/strategie en implementatie mogelijk is vind ik
interessant. Ik heb brede ervaring met diverse marketing- en communicatiedisciplines, opgedaan bij uiteenlopende organisaties. Resultaatgerichtheid is voor mij een voorwaarde en vormt de basis voor
een professionele aanpak.

Gemotiveerd, positief, kritisch, sociaal, teamplayer, assertief, standvastig, humor, flexibel, goede organisator, strategie en hands-on.

Voor meer informatie zie mijn website www.hogeboom-consultancy.nl en mijn profiel op linkedin.

Specialisatie en expertise

Media
Reclame
Marketing
Communicatie
Projectmanagement
Promoties
Campagnes
Online/Offline
Events
Schrijven van teksten
Redactie
Sales
Advies
Coaching
Webredactie
Webteksten
CMS
BtoB
BtoC


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten