Chris van den Berg

Chris van den Berg

Consultant, Project Manager in contact center omgevingen
16 Amsterdam (NH)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
07-02-2013
Opdrachten
2
Laatste opdracht
23-09-2013
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

TOP-Opdrachtgevers

  • H Consultancy Groep b.v. 2529 opdrachten
  • Yacht bv 31 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Creatief en overtuigend: “ Creatief brein dat overuren draait.

Dingen zien of verwoorden die andere mensen niet zien. Dat zijn belangrijke kwaliteiten waarmee Chris zich onderscheidt. Chris is creatief in het bedenken en realiseren van oplossingen voor klanten. Hij is innovatief in het zoeken naar alternatieve, soms niet voor de hand liggende oplossingen. Zijn innovativiteit blijkt uit de mogelijkheid om een nieuwe waarde-propositie te creëren, zoals hij heeft gedaan met gamification. Kansen zien is 1 ding, kansen benutten is een tweede en dat laatste is wat sommige creatieve mensen nog wel eens laten liggen.

Waar een creatieveling soms warrig over kan komen, brengt Chris boodschappen duidelijk over. In de omgang met mensen is hij vriendelijk, enthousiast, rustig, ongedwongen en professioneel. Hij brengt kennis goed over zonder pedant over te komen. Door zijn overtuigende presentaties heeft hij diverse klanten overtuigd van gamification oplossingen voor customer support.

Analytisch en resultaatgericht: Chris kan zich helemaal in een taak storten maar verliest door zijn objectiviteit niet het oog voor het geheel. Hij wil verbeteren en ziet in veel situaties onmiddellijk verbeterpunten. Breekt in als processen of discussies richtingloos dreigen te worden of vastlopen. Hij analyseert situaties snel en scherp. Beschikt over een goed technisch inzicht en legt makkelijk verbanden.

Sociaal en klantgericht: Innemend, inlevend, gericht op win-win situaties in interacties. Bereid om te geven. Chris deelt informatie op internet met zijn netwerk, zowel professioneel als persoonlijk. Chris leeft zich goed in de wensen van de klant in en wendt zijn vakkennis aan om een passende oplossing te leveren.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten