CIG Minescape

Online Marketing
3815LZ Amersfoort (UT)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
11-04-2016
Opdrachten
1
Laatste opdracht
11-04-2016
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Online Marketing
In de ideale wereld weten kandidaten en opdrachtgevers jouw website moeiteloos te vinden. Er solliciteren enkel geschikte kandidaten. Doordat je altijd de juiste kandidaat weet te vinden, bestaat er niet zoiets als een ‘moeilijk vervulbare vacature’. Bestaat die ideale wereld? Aan ons de uitdaging om er zo dicht mogelijk bij in de buurt te komen. Dit is precies waar online marketing een gigantische, meetbare bijdrage aan kan leveren.

De grote vraag is natuurlijk: hoe doe je dat? Natuurlijk wil je snel en efficiënt de beste resultaten. Online marketing leent zich daar perfect voor. Op basis van de cijfers kunnen we elke doelgroep heel persoonlijk aanspreken. Wij hebben hier jarenlange ervaring mee en zijn bovendien specialist als het om online recruitment gaat. Misschien is jouw oplossing een online advertentiecampagne waar ook social media en jobboards in thuishoren. Wat er ook voor nodig is: ons doel is om snel en efficiënt jouw doel te behalen.

Specialisatie en expertise

Als onderdeel van CIG heeft Minescape alle expertise in huis om online recruitmentvraagstukken op te lossen. Dat kan gaan om het herschrijven van een vacaturetekst zodat deze beter vindbaar wordt. Of het opzetten van een complete recruitmentsite. Van online strategie tot concept & design, ontwikkeling en online marketing. Wij zijn dé kennispartner op het gebied van online recruitment.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten