Reinout den Teuling

Sales
Zoetermeer (ZH)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
22-10-2008
Opdrachten
0
Laatste opdracht
Nooit
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

TOP-Opdrachtgevers

  • Helion IT 160 opdrachten
  • Yacht bv 30 opdrachten
  • KPN Consulting 241 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

CITC Groep: "The Application Delivery Experts"

CITC Groep is een innovatieve en groeiende ICT dienstverlener, met een vooruitstrevende visie op technologische en culturele marktonwikkelingen. Gespecialiseerd op het gebied van application delivery infrastructures. CITC Groep heeft (inter)nationale klanten in verschillende branches, en is sterk vertegenwoordigd in de financiele branche. CITC Groep levert aantoonbaar toegevoegde waarde op het gebied van application delivery.

CITC Groep adviseert op basis van technologie eigenschappen vanuit hoogwaardige en gespecialiseerde kennis van de proposities van RES Software, Citrix, VMware en Microsoft. CITC Groep is hierdoor een zeer gewaardeerd partner voor (end-user) organisaties, resellers, en vendoren.

Strategische Vendor partnerships

Microsoft Certified Partner
VMware Authorized Consulting Partner
Citrix Gold Partner
RES Software Consulting Partner

CITC Groep staat voor Kennis en Kunde. Kennis op het gebied van Application Delivery en Virtual Infrastructure. Kunde door met haar klanten mee te denken en te streven naar flexibele oplossingen. Rekening houdend met reeds gedane investeringen en bestaande technieken, omdat wij begrijpen dat uw organisatie geen ICT bedrijf is.

Een onderdeel van succes binnen een organisatie is de kwaliteit en innovativiteit van producten. Hierbij is ICT cruciaal voor de dagelijkse uitvoering en ondersteunend aan het product. Uw bedrijfskritische applicaties moeten overal beschikbaar zijn en makkelijk te onderhouden. Virtualisatie is hierbij het sleutelwoord.

CITC Groep levert bewezen innovativiteit op het gebied van

Consultancy Services (adviseren vanuit hoogwaardige kennis),
Professional Services (IT Staffing),
Managed Services (3e lijns support contracten, preventief beheer, hosted desktop services, disaster recovery en online backup).


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten