Camille Zillweger

Elerining online marketing voor MBO & HBO
7418AH Deventer (OV)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
12-10-2016
Opdrachten
1
Laatste opdracht
12-10-2016
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Het meest effectieve online leerplatform om online marketing kennis te ontwikkelen en aan te scherpen.
Online marketing kennis; stijgende vraag
WebUni komt voort uit de stijgende vraag naar up-to-date online marketing kennis. Veel scholen en bedrijven hebben moeite om de kennis up-to-date te houden vanwege de razendsnelle ontwikkelingen binnen Online Marketing.
WebUni werkt daarom met het in eigen huis ontwikkelde e-learning platform. Door de kennis online aan te bieden zorgen we dat deze altijd up-to-date is met de laatste ontwikkelingen. Zo bent u gegarandeerd dat er altijd actuele kennis beschikbaar is. WebUni werkt verder met auteurs die zelf ook in de praktijk actief zijn voor bedrijven in en buiten Nederland. Op die manier kunnen wij u op een zeer efficiƫnte manier kennis overdragen die nooit achterloopt op het bedrijfsleven.

Verder komen!
De E-learning modules zijn gericht op praktijkgerichte kennisoverdracht aan de deelnemers. Binnen de modules spitsen we de training toe op praktijkgerichte voorbeelden en doelstellingen. Geen algemeen verhaal over de zoekmachine, statistieken of een website maar kennis en advies waarmee men verder komt!


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten