James Boswell Instituut

Onderwijs
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
03-04-2012
Opdrachten
1
Laatste opdracht
03-04-2012
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Het James Boswell Instituut is een opleidings- en trainingsinstituut voor het hoger onderwijs, maatschappelijke organisaties en het bedrijfsleven. Als onderdeel van de Universiteit Utrecht verzorgt het Instituut een breed pakket cursussen en trainingen met als doel uitbreiding en versterking van competenties en vaardigheden. Met een uitgebreid aanbod van standaardcursussen en -trainingen, maatwerk programma’s, uiteenlopende (inter)nationale projecten, ca. 2000 (toelatings)examens per jaar en een jaarlijks bestand van ca. 6000 cursisten, behoort het Instituut tot een van de grootste aanbieders van cursussen en trainingen in de regio Utrecht. Door het cursusaanbod doorlopend te vernieuwen en gebruik te maken van moderne onderwijstechnieken en -middelen streven wij ernaar voorop te lopen in de ontwikkeling van het onderwijs.

Wij geven cursussen in de vakgebieden Neerlandistiek, Moderne Vreemde Talen, Wiskunde & Statistiek en Natuurwetenschappen. Daarnaast zijn de afdelingen Cursuscoördinatie, Administratie en Communicatie verantwoordelijk voor de ondersteunende activiteiten in de ruimste zin van het woord. Bij het James Boswell Instituut werken ca. 90 medewerkers. Als semi-zelfstandig onderdeel van de universiteit zijn wij zelf verantwoordelijk voor ons bedrijfsresultaat.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten