Clavadista Advies & Ondersteuning

Bedrijfskundige, financiële en organisatorische ondersteuning
4004 LN tiel (GL)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
16-09-2005
Opdrachten
56
Laatste opdracht
30-12-2010
Beoordelingen
1
Gecontroleerd
Nee

TOP-Opdrachtgevers

 • Yacht bv 31 opdrachten
 • Baker Tilly Berk NV 43 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

De adviesdiensten van Clavadista hebben betrekking op werkzaamheden, waarbij de deskundigheid geheel of gedeeltelijk ontbreekt bij opdrachtgevers (bijvoorbeeld begeleiden van systeemimplementaties, organisatie-verandertrajecten, uitvoeren van proces- en informatieanalyses of het opstellen van bedrijfsvoeringhandboeken.)

Onze ondersteunende diensten hebben betrekking op het tijdelijk invullen van capaciteitsbehoeften bij opdrachtgevers, die vanwege vacatures, ziekte of piekbelasting niet beschikbaar zijn.

Wij leveren geen diensten op basis van standaard sjablonen of beproefde concepten; onze adviezen zijn toegesneden op concrete oplossingen voor onze opdrachtgevers. Daarvoor luisteren wij naar wat onze opdrachtgevers willen en geven daar invulling aan. Om aansluiting te krijgen tussen behoefte (probleemstelling) en oplossing, worden de diensten niet eenzijdig geleverd, maar in dialoog met opdrachtgevers ingevuld.

Clavadista levert geen verzuilde oplossingen. Bij onze oplossingen hebben wij aandacht voor samenhangende elementen die het eindresultaat beïnvloeden (onder andere medewerkers, omgevingsfactoren, systemen en processen.) Daarbij moet worden gedacht aan werkbare en gebruiksvriendelijke maatregelen, betrokkenheid van interne medewerkers om maatregelen structureel te borgen, aandacht voor wet- en regelgeving, betrouwbare en tijdige gegevensverwerking en informatievoorziening en effectieve procesondersteuning. Kortom, Clavadista levert hoogwaardige diensten, waarbij de aandacht voor alle samenhangende elementen het succes bepaalt.

Naast onze opdrachtgevers zijn onze adviseurs de belangrijkste kernwaarde. Zij onderhouden goede verstandhoudingen met opdrachtgevers en zijn op de hoogte van de actualiteiten in de markt. Zij zijn verantwoordelijk voor succesvolle opdrachtuitvoering, zijn het gezicht van onze organisatie en dragen bij aan het succes van onze onderneming. Zij beschikken over brede kennis, vaardigheden, ervaring en persoonlijkheid en tonen de wil om daarin blijvend te investeren.

Clavadista staat voor haar eigen identiteit en kwaliteit; goede (financiële) dienstverlening bij tevreden opdrachtgevers, gebaseerd op wederzijds vertrouwen, respect en langdurige en succesvolle samenwerking.

Specialisatie en expertise

adviesdiensten, crediteurenbeheer, debiteurenbeheer,
interim management, kwaliteitsverbetering, organisatieadvies, projectleiding, procesverbetering, projectmanagement, projectondersteuning, procesinrichting, procesbegeleiding, procesoptimalisatie, verandermanagement, organisatieontwikkeling,
financiële dienstverlening, implementatiediensten, systeemondersteuning, interim opdrachten, knelpuntanalyse, managementadviezen, managementondersteuning, prestatiemeting, risicomanagement.

Overige informatie

Wij zijn generalisten met een grondige kennis van de financiële functie binnen organisaties van uiteenlopende typologie. Wij weten wat er zowel binnen als buiten organisaties leeft en kennen de spanningsvelden die organisaties dwingen om te veranderen en te verbeteren.

Wij kunnen succesvolle ondersteuning bieden op

 • Interim- en lijnmanagement;

 • Projectmanagement (opstart, plannen, aansturen, voortgangsbewaking, verantwoorden, escaleren, afronding en overdracht, o.a. volgens PRINCE2 aanpak;)

 • Accountancy (voorbereiden, opstellen en controle van jaarrekeningen en ondersteunen van due diligence onderzoeken;)

 • Administratieve organisatie en interne controle (inrichting en ondersteuning van financiële-, projecten- en loonadministraties;)

 • Planning & control (opstellen van begrotingen, rapportages en prognoses incl. analyses;)

 • Organisatiemanagement (evalueren, verbeteren, inrichten, beheersen, borgen;)

 • Kwaliteitsmanagement (INK, EFQM, VCA**;)

 • Procesmanagement (evalueren, modelleren, beschrijven, ontwerpen, verbeteren;)

 • Systeemmanagement (conversie, functioneel ontwerp van gegevensverwerking en rapportagestructuren, inrichten, implementeren, beheer;)

 • Inkoopmanagement (analyseren en opzetten inkoopprocedures, inrichten verplichtingenadministratie, contractmanagement, (Europese) aanbestedingen;)

 • Trainingen en workshops met betrekking tot bovenstaande onderwerpen.


Beoordelingen

1

Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten