CloudCon

CloudCon

Future Infrastructures, private cloud
3447 GV Woerden (UT)
Account type
Intermediair
Geregistreerd
11-11-2012
Opdrachten
76
Laatste opdracht
19-01-2015
Beoordelingen
5
Gecontroleerd
Nee

Algemene informatie over deze opdrachtgever

CloudCon® Specialisten werken bij vooraanstaande organisaties aan de winstgevende implementatie van cloud computing.
Door bewezen ervaring en 100% focus op bewezen technologie├źn zijn onze klanten verzekerd van het beste resultaat. CloudCon biedt zelf geen cloud producten aan, waardoor we ons volledig onafhankelijk van leveranciers en technologie kunnen inzetten.
Cloud Computing is een intrigerende technologie, die nieuwe competenties vereist. Bij het veranderen van uw bedrijf met behulp van cloud-oplossingen kunt u tijdelijk extra kennis en ervaring nodig hebben.
Onze Consultants zetten zich in om alle Cloud projecten succesvol te realiseren en te implementeren vanuit de vakgebieden:
-Informatiekunde en Programma management
-Infrastructuur
-Software
-Security
Indien gewenst kunnen wij hierbij flexibel de rol van regisseur, aanjager, domein expert of trainer innemen. Zo hebben wij o.a. de volgende Specialisten beschikbaar:
Enterprise Architecten, Business Consultants, Cloud Project- en Programmamanagers, Infra en software Architecten; Systeem Ontwerpers, IaaS / PaaS Consultants en Ontwikkelaars en SaaS Ontwikkelaars en Trainers.


Beoordelingen

1

Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten