CloudMy Consultancy

ICT en Finance
Rotterdam (ZH)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
16-09-2014
Opdrachten
9
Laatste opdracht
08-04-2016
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

TOP-Opdrachtgevers

  • Helion IT 160 opdrachten
  • KPN Consulting 243 opdrachten
  • Yacht bv 31 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Klanten centraal stellen, en onze professionals met aanstekelijk enthousiasme voor ICT de gelegenheid geven om de meest uitdagende projecten succesvol af te ronden. Dat is waar het om draait bij CloudMy Consultancy.

Onze missie is het ontzorgen van onze klanten. CloudMy zorgt ervoor dat u zich bezig kunt houden met uw core business. Ons bestaansrecht rust bij onze klanten. Zij kunnen dan ook rekenen op een `royal treatment` met kwalitatief hoogwaardige en betrouwbare diensten. Bij ons kunt u zelf uw aanvragen uitzetten naar freelancers uit ons netwerk via ons online platform: ZZPcontracts.nl. Ook bieden wij de mogelijkheid om het werving- en selectieproces van ICT professionals uit handen te nemen. Wij werken louter met gecertificeed en betrouwbaar personeel die wij pas aanbieden na een een uitgebreide en nauwkeurige selectieprocedure. Zo dienen alle kandidaten een VOG te overhandigen en succesvol een psychologische screening te doorlopen. Onze recruiters kennen de markt en beschikken over een groot profesisioneel netwerk. Uw bedrijfscultuur en specifieke wensen staan bij ons hoog in het vaandel waardoor wij in staat zijn te komen tot een duurzame match met de best passende kandidaat.

Specialisatie en expertise

Azure
Sharepoint
Office365
Dynamics


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten