ClubSpeed

ClubSpeed

Timing and Venue Management voor kartingbranche
Beers (NB)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
12-06-2013
Opdrachten
1
Laatste opdracht
12-06-2013
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

TOP-Opdrachtgevers

  • Yacht bv 33 opdrachten
  • KPN Consulting 236 opdrachten
  • Helion IT 160 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

ClubSpeed is ontwikkelaar van software voor op en rond de kartbaan zoals tijdsregistratie, boekingen, facebook en horeca/verkoop. Het hoofdkantoor zit in Amerika en vanuit Nederland wordt de Europese markt ondersteund.

Onze software bevat onder andere modules voor verkoop, planning, tijdregistratie maar ook garage beheer en uitgebreide management en rapportage tools. Allemaal specifiek gericht op kartbanen.

We leveren een voordelige All-Inclusive oplossing in verschillende edities geschikt voor kleine banen tot grote Family Entertainment Centers. Allemaal om meer controle over de bedrijfsvoering te krijgen maar ook om meer klanten naar de track te krijgen.

We zijn door uitgebreide ervaring in software implementaties en bedrijfsoplossingen specifiek voor de kartbranch in staat om kartbanen persoonlijk te adviseren in het maken van de juiste keuze voor om de automatisering optimaal in te richten.

Onderdelen van de software zijn
-Verkoopsystemen/kassa
-Registratie
-Planning
-Tijdregistratie


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten