Catherine McIntosh

Vertalingen
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
25-04-2016
Opdrachten
0
Laatste opdracht
Nooit
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

Algemene informatie over deze opdrachtgever

McIntosh Translations is gespecialiseerd in vertalingen en Localization van en naar de Engelse, Duitse, Nederlandse en Franse taal.

Ik verzorg zelf alle projecten in de Engelse taal en voor wat alle andere talencombinaties betreft, werk ik nauw samen met een klein team van freelance-vertalers. De vertalers vertalen altijd in hun moedertaal; ik wijs bijvoorbeeld nooit een vertaling in het Nederlands toe aan iemand die Engels als moedertaal heeft.

Wilt u meer informatie over mijn specifieke vakgebieden, talencombinaties, of andere taaldiensten, neem dan vooral contact met mij op. Ik stel met alle plezier een vrijblijvende offerte voor u samen.

Specialisatie en expertise

McIntosh Translations richt zich op de volgende vakgebieden

Marketing en Publiciteit
IT
Software Localization
Websites
Technische gebruikershandleidingen
P&O en Bedrijfskunde
Reizen & Toerisme
Sport & Recreatie
Mode

Dus of u nu een vertaling nodig heeft van een technische gebruikershandleiding, persbericht, website, software-strings, folders, brochures, CVs en motivatiebrieven, apps, advertenties of interne bedrijfsdocumentatie om maar eens iets te noemen, bij McIntosh Translations bent u aan het juiste adres.

Overige informatie

In aanvulling op de vertalingen van verschillende soorten inhoud en het werken met allerlei bestandsformaten, levert McIntosh Translations ook (eentalige) revisie- en proofread-diensten. Of u nu brochures, folders of labels wilt laten controleren voordat ze naar de drukker gaan, of als een Nederlandse collega een tekst in het Engels heeft geschreven en u wilt er zeker van zijn dat de tekst correct is, dan bent u bij McIntosh Translations aan het juiste adres.

Uw teksten dienen de indruk te wekken dat ze zijn geschreven door een autochtone persoon; vrij van grammaticale en taalkundige fouten en idiomatisch correct. Net als bij de vertalingen, neem ik zelf alle revisies van Engelse teksten voor mijn rekening en één van de freelance-vertalers in mijn netwerk reviseert Nederlandse, Duitse en Franse teksten.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten