Cmotions Recruitment

Werving & Selectie en detachering van professionals in Fact Based Marketing
3824ML Amersfoort (UT)
Account type
Intermediair
Geregistreerd
16-02-2016
Opdrachten
0
Laatste opdracht
Nooit
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Cmotions Recruitment is dé specialist in de werving, selectie en opleiding van professionals in Marketing Intelligence, Database Marketing, CRM en Risk intelligence. Cmotions Recruitment is onderdeel van Cmotions, al 12 jaar lang de leidende consultancygroep in Nederland op het gebied van Marketing intelligence en fact-based marketing.

Cmotions Recruitment werft, selecteert en bemiddelt voor zowel vaste als tijdelijke functies op junior, medior, senior en management niveaus.

We zijn specialisten die begrijpen hoe het carrière-pad van professionals in marketing en risk intelligence eruit ziet. Voor professionals betekent dit dat we als geen ander in staat zijn om je ambities en behoeften om te zetten in concrete uitdagende banen bij werkgevers. We helpen je om je volgende carrièrestap te maken!

Voor werkgevers betekent dit dat we écht begrijpen welke competenties en vaardigheden voor een specifieke rol in het vakgebied nodig zijn. We stellen de juiste vragen en maken kwalitatief hoogwaardige matches. We vinden de professional die bij jouw organisatie past!

Ben jij toe aan een volgende stap in je carrière of sta jij aan het begin van je carrière en heb je passie voor dit vak? Of ben je als werkgever op zoek naar een professional in marketing of risk intelligence? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Neem contact met ons op en wij laten zien wat we voor je kunnen betekenen.

We nodigen je uit om contact op te nemen met één van onze Recruitment Consultants via +31 (0)33 743 00 00 of per mail op recruitment@cmotions.nl.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten