Codec-it B.V.

ICT dienstverlening
2132 MZ Hoofddorp (NH)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
09-02-2009
Opdrachten
38
Laatste opdracht
01-05-2013
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

TOP-Opdrachtgevers

  • H Consultancy Groep b.v. 2525 opdrachten
  • Yacht bv 31 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Fernando Miller
020-6530300
aanvraag@codec-it.nl
www.codec-it.nl

Codec-it is een nieuwe regionaal georiƫnteerde IT dienstverlener. Wij zijn gespecialiseerd in consultancy op het gebied van Projectmanagement, Business Requirements en Architectuur en Ontwerp.

Codec-it dankt zijn hoogwaardige dienstverlening aan zijn consultants en specialisten. De kracht van een organisatie schuilt in de skills en tevredenheid van onze medewerkers. Om deze kwaliteit van dienstverlening te behouden, waarborgen wij de vakkundigheid van onze medewerkers door hen interessante en complexe opdrachten te bieden aangevuld met vakinhoudelijke opleidingen en vaardigheidstrainingen. De consultants van Codec-it zijn goed in staat onze klanten bij vraagstukken van diverse aard op goede wijze te ondersteunen.

Uiteraard bieden wij diverse vormen van dienstverlening aan. Of u nu op zoek bent naar een ervaren consultant voor een vooronderzoek, impact analyse of tijdelijke ondersteuning of bijvoorbeeld software engineers voor uw ontwikkelafdeling, Codec-it biedt u de juiste oplossing voor uw vraag.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten