Cohesion

Cohesion

Linux, Automation, DevOps, Storage en Security
3342LG Hendrik-Ido-Ambacht (ZH)
Account type
Intermediair
Geregistreerd
20-02-2009
Opdrachten
30
Laatste opdracht
17-10-2016
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

TOP-Opdrachtgevers

  • WTS Detachering 27 opdrachten
  • KPN Consulting 238 opdrachten
  • Yacht bv 32 opdrachten
  • Novaccent 21 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Cohesion is één van de grootste leveranciers van Unix, Linux, Automation, Security en Storage specialisten in Nederland. Wij hebben een pure focus op deze kennisgebieden en zijn al sinds 2000 een vooraanstaande partij in dit segment. Wij werken vendor onafhankelijk en ondersteunen o.a. Red Hat, Puppet, Docker, IBM, EMC, NetApp,

Wij ondersteunen onze klanten in het proces naar Automation met onze kennis van Continuous Integration, Deployment en Delivery.

Visie
Mensen zijn de belangrijkste schakel tot succes. Daarom stellen wij onze medewerkers centraal zodat zij optimaal gemotiveerd zijn en blijven. Hierdoor hebben ze plezier in hun werk, blijven ze zich ontwikkelen en zien ze uitdagingen met vertrouwen tegemoet. Het resultaat hiervan is dat onze klanten zich volledig ontzorgd voelen.

Missie
Met plezier in ons werk ontzorgen wij onze klanten op het gebied van hun kritieke IT.
Hierbij vinden wij het cruciaal om als bedrijf en als persoon te blijven groeien. Dit stimuleren wij dan ook op een dagelijkse basis in ons bedrijf waarbij de mensen centraal staan. Het werken aan inspirerende bedrijfskritische IT-opdrachten in de innovatieve IT wereld levert ons de energie om het beste resultaat te realiseren.

Onze Cultuur
Cohesion is een informele organisatie met korte communicatielijnen waar alle medewerkers zich betrokken voelen als Cohesiaan.
Iedereen voelt zich verantwoordelijk voor het bereiken van de doelen en levert daar een belangrijke bijdrage aan.
Om onze cultuur te duiden en in stand te houden leven en werken wij, elke dag, volgens onze kernwaarden:

Respect, Professionaliteit, Groei en Passie.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten