Comfortenergy

Comfortenergy

Besparingen realiseren op energiegebied
7001EP Doetinchem (GL)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
13-10-2016
Opdrachten
0
Laatste opdracht
Nooit
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Wij zijn een vooruitstrevend bedrijf en willen ons graag voorstellen. Voor het juiste advies, het verwezenlijken van een besparing op uw energiekosten, aanschaf zonnepanelen, LED verlichting, Pelletkachels, Isolatiebesparingen en kostenbesparing op telefonie voor zowel particulieren als voor het midden en klein bedrijf (MKB, MKB+ en Groot zakelijk), denken wij mee en nemen u het werk uit handen. Als bemiddelaar, tussenpersoon, creatief denker maar vooral als “ontzorgers”, maken wij graag een afspraak met u. Voor particulier en bedrijf maken wij graag onze agenda vrij. In het dagelijkse leven houden we steeds minder tijd over om belangrijke zaken te regelen. We weten dat we kunnen besparen maar hoe zoeken we dat uit en vooral…. wanneer doen we dat? Ook vragen we ons vaak genoeg af waarop we allemaal kunnen besparen? Er zijn zoveel bedrijven welke op velerlei gebied producten en diensten aanbieden. Veel ondernemers weten niet meer hoe en waar ze dit kunnen vinden. Wij van Comfortenergy maken de producten transparant / inzichtelijk / duidelijk. Bent U ook de weg kwijt geraakt in het zoeken naar de juiste producten en diensten? Dan kunnen wij u wellicht het juiste inzicht en advies geven in de producten en diensten die voor u privé of uw onderneming van belang zijn. Als het om een écht energy advies gaat!

Specialisatie en expertise

Comfortenergy zal er kosten wat kost zorg voor dragen dat de klant centraal staat en dit ook blijft. Ons motto is: Eigen belang is beide belang. Wij verzorgen omdat wij samenwerken met meer dan 15 energieleveranciers de beste leveringscondities voor zowel de particulieren als zakelijke markt., daarnaast kijken wij gezamenlijke met onze klanten of het verbruik duurzaam teruggedrongen kan worden. Te denken valt aan zonnepanelen, led verlichting, Isolatie, Bronverwarming en eventuele asbestsanering. Het monitoren van verbruik is tegenwoordig geen overbodige luxe meer, als je het verbruik onder controle wenst te houden moet en kan je dit doormiddel van een monitoringsovereenkomst erg simpel blijven volgen en dus beheren en beheersen.

Overige informatie

Website: www.comfortenergy.nl


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten