Computest Services BV

(Performance) test services
Zoetermeer (ZH)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
03-10-2008
Opdrachten
0
Laatste opdracht
Nooit
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Computest is gespecialiseerd in het aanbieden van testdiensten op het gebied van functioneel, load- en performancetesten van (internet)applicaties in complexe omgevingen. Computest richt kwaliteitssystemen in, test software in alle aspecten en stadia, introduceert inspectie- en testmethoden en helpt bij het verbeteren van de ontwikkelprocessen. Tevens is Computest gespecialiseerd in het trainen en detacheren van gekwalificeerde softwaretesters, testcoördinatoren, testmanagers en procesverbeteraars. De testwerkzaamheden zijn op basis van verschillende methodieken zoals TMap, ISEB en Testframe. Gerenommeerde organisaties als ABN – AMRO, Rabobank, Postbank, Interpolis, Albert Heijn, De Lage Landen, Scania, EDS, UWV, de Politie en de Belastingdienst hebben de IT-oplossingen beter weten te beheersen door de inzet van services en experts van Computest.

De testmarkt is een markt in sterke ontwikkeling. Steeds meer kritieke disciplines binnen de organisatie (Operations, Finance, Marketing en HRM) worden afhankelijk van software. Omdat de software, bedrijfsprocessen en eisen vanuit de business steeds complexer zullen worden, ontstaat de behoefte vanuit organisaties om deze IT-oplossingen beter te beheersen.

Computest wil dit beheersproces ondersteunen door het leveren van een onafhankelijk, klantgericht en deskundig advies met het doel de klant inzicht te geven in het presteren van haar ICT-oplossingen. Deze kennis stelt klanten in staat adequaat de potentie van de de oplossingen in kaart te brengen en waar nodig actie te ondernemen om de functionaliteit of de prestaties van de IT-tools te maximaliseren. Het streven naar maximale kwaliteit van het advies zal daarbij altijd voorop staan.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten