concept en zo

Digitaal project en communicatie bureau
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
21-12-2015
Opdrachten
1
Laatste opdracht
21-12-2015
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Wij zijn concept en zo.
Een digitaal projectbureau vol communicatie- en campagnemakers.
Fris en degelijk tegelijk.
Onderscheidend, resultaat gericht en met behoud van overzicht.
Wij spinnen in het Web.

Specialisatie en expertise

Meer dan 15 jaar ervaring in online communicatie

In die tijd hebben we heel veel zien veranderen. Online betalen, interactie, social, 15 jaar geleden stond dit nog in de kinderschoenen. Je kunt het je nu nauwelijks meer voorstellen. Nu volgt de ene na de andere verandering. Prijzen staan onder druk, mede gezien de macro economische omstandigheden. De arbeidsmarkt verandert en werken krijgt een andere betekenis voor de nieuwe generatie.

Het online vak is veranderd en wij moeten en gaan mee. Vol overgave. De nieuwe generatie webdesigners en developers maakt uitstekend werk volgens de nieuwste standaarden. Wij werken dan ook graag samen met deze groep. Zij houdt ons scherp.

Die combinatie van het enthousiasme van de nieuwe generatie en onze jarenlange ervaring maakt dat wij goed en gedegen werk verrichten voor onze opdrachtgevers. En volgens een beproefde methodiek. Wij besteden veel aandacht aan de `waarom-vraag’ in onze kennismakingsgesprekken met prospects.

Waarom is de verandering noodzakelijk? Wat leert het verleden? Waar wil je staan op korte termijn en op lange termijn met het online kanaal? En hoe verhoudt dit kanaal zich tot de andere communicatiekanalen? Of de retail?

Het start met een strategie

Inzicht in de huidige strategie en formulering van de nieuw te voeren strategie vinden wij dan ook zeer belangrijk. Het is de noodzakelijke blauwdruk voor alle werkzaamheden. En juist voor die fase nemen veel bedrijven te weinig tijd. Veelal omdat het hen tijd en geld kost, i.p.v. direct oplevert. En daar zit een denkfout. Want hoe beter het concept en de strategie hoe makkelijker al het andere wat daaruit voortvloeit. Hoe sterker het merk wordt. Dàt heeft 15 jaar ervaring ons in ieder geval geleerd.
Wij heten niet voor niets concept en zo
Want het begint met een idee, een concept. En van daaruit volgt de doorvertaling in alle benodigde middelen.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten