ISN Team

Internationaal Netwerk
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
07-05-2009
Opdrachten
1
Laatste opdracht
16-07-2009
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

Algemene informatie over deze opdrachtgever

ISN staat voor Internationaal Service Netwerk en richt zich op toeleveranciers, dienstverleners, importeurs en producenten van elektronische apparatuur. De kern van ons bestaan is het oplossen van capaciteit issues, op momenten dat er veel capaciteit beschikbaar moet zijn. Bijvoorbeeld bij de implementatie en uitrol van een nieuw systeem of in situaties met korte ongeplande interventies zoals swappen van apparatuur. Wij leveren capaciteit voor een uur, een dag, een week en langer.

Wij richten ons op het leveren van taak en functie volwassen professionals. De mensen die het moeten doen. Die het moeten aanleggen en direct contact hebben met de (interne) klanten.

Onze organisatie is ingericht op de behoefte van onze klanten. Als er snel mensen nodig zijn moeten we snel kunnen reageren. Onze klant weet met een telefoontje of er mensen beschikbaar zijn. Wat praktisch altijd het geval is. De organisatie is zo ingericht dat wij binnen een uur een of meer professionals beschikbaar kunnen stellen.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten