ConsultingExperts

ConsultingExperts

Consultancy & Detachering
5617BC EINDHOVEN (NB)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
15-07-2010
Opdrachten
313
Laatste opdracht
03-10-2016
Beoordelingen
7
Gecontroleerd
Nee

TOP-Opdrachtgevers

  • KPN Consulting 243 opdrachten
  • Novaccent 21 opdrachten
  • Yacht bv 31 opdrachten
  • WTS Detachering 27 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

ConsultingExperts heeft een sterke focus op ICT consultancy en detachering met specialisaties op het gebied van Microsoft, VMware, Citrix, SCCM en Security. Onze consultants behoren tot de top van hun kennisgebieden. Naast technische profielen hebben wij verschillende experts in dienst op het gebied van projectmanagement. De combinatie van deze disciplines maken het mogelijk om een totaaloplossing aan onze opdrachtgevers te bieden, aangevuld met eventuele behoeften aan hardware en software. Hiervoor hebben wij diverse partnerships met vooraanstaande leveranciers, zoals: Microsoft, VMware, Dell en HP en AVNet.

Freelancers
Naast eigen medewerkers maakt ConsultingExperts voor haar projecten en detacheringsopdrachten met grote regelmaat gebruik van freelancers. Onze “externe” medewerkers worden op precies dezelfde wijze betrokken bij het bedrijf als de eigen medewerkers. Ambitie, uitdaging, groeimogelijkheden en vooral ook plezier in je werk staan centraal. Is de klik er en ben je éénmaal voor ons aan het werk dan doen wij ons uiterste best om na einde opdracht gezamenlijk uit te kijken naar een vervolgopdracht.

Onze diensten:

Consultancy
ConsultingExperts adviseert organisaties om hun bestaande of nieuwe ICT omgeving optimaal in te richten, waarbij sterk gelet wordt op kosten, duurzaamheid, flexibiliteit en security. Dit veelal door gebruik te maken van private, public en hybrid cloud oplossingen of eventuele andere maatwerk oplossingen

Detachering
ConsultingExperts beschikt over deskundigheid op alle functieniveaus en bijna alle ICT technologiegebieden met een focus op infrastructure. Een groot aantal ervaren ICT-professionals staat inmiddels onder contract bij ConsultingExperts. Zij slagen er telkens weer in om kort- en langlopende projecten succesvol af te ronden, naadloos te integreren in het team van de opdrachtgever en vakwerk af te leveren. Positief gevolg is dat wij bij vrijwel alle opdrachtgevers worden teruggevraagd bij aanvang van nieuwe projecten.

Security
ConsultingExperts security diensten zijn ontworpen om de beveiliging van organisaties te verbeteren en op peil te houden. Onze consultants hebben naast uitstekende technische kennis en ervaring, ook begrip van bedrijfsprocessen en zakelijke risico’s. Infrastructuur Security Het handhaven van de veiligheid van de netwerken, servers, firewalls, VPN-gateways, en andere kritieke infrastructuur is essentieel voor de bescherming van een organisatie tegen aanvallen. ConsultingExperts biedt verschillende diensten die bedreigingen en kwetsbaarheden identificeren. De gebruikte evaluatiemethoden zorgen voor een duidelijk beeld van eventuele beveiliging issues en de te nemen acties om deze te verhelpen. Met regelmaat zijn wij op zoek naar Security specialisten. Ben je Certified Ethical Hacker volg ons dan!

Hardware en Software
ConsultingExperts levert indien gewenst voor onze opdrachtgevers vrijwel alle op de markt beschikbare hardware, tegen meestal bijzonder scherpe prijzen. Software en licenties worden ook door ons geleverd. Voor diverse partijen verzorgen wij het gehele licentiemanagement.

Specialisatie en expertise

Consultancy
Detachering
Project management
Interim management
Microsoft
Citrix
VMware
Virtualisatie
Cloud
Security
CEH


Beoordelingen

1 2

Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten