ConQuaestor Interim Professionals BV.

ConQuaestor Interim Professionals BV.

Detachering van Finance specialisten
Gatwickstraat 11
1043GL Amsterdam (ZH)
08007837833
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
06-01-2015
Opdrachten
125
Laatste opdracht
19-10-2016
Beoordelingen
1
Gecontroleerd
Ja

Algemene informatie over deze opdrachtgever

DPA richt zich op advies, duurzame en flexibele inzetbaarheid van specialistische professionals en het ontwikkelen van kennis en kunde. Zo helpen we professionals én organisaties om hun prestaties te verbeteren. Hiertoe steunen we naast ruim 1.000 eigen professionals op een landelijk netwerk van hooggekwalificeerde zelfstandigen. De onderneming komt voort uit DPA Audit Detachment, opgericht in 1992 en in 1999 als DPA Group een beursnotering aan Euronext Amsterdam kreeg. Sinds het samengaan in 2011 met de Nederlandse Interim Groep maakt DPA een gestage groei door. In 2012 voegde Benkis zich bij de groep, gevolgd door Cauberg-Huygen Raadgevende Ingenieurs in 2013,Fagro in 2014 en ConQuaestor in 2015

Kennis en kunde

Wat kennis en vaardigheden betreft, zien we stilstand als achteruitgang. Dus werken we doorlopend aan het ontwikkelen van competenties en het uitbreiden en vernieuwen van de kennis van onze professionals. We investeren in hun professionele en persoonlijke groei door coaching, cursussen, training, workshops, competence centers en kennisplatforms, en ook door het initiëren van nieuwe opleidingen en traineeprogramma’s. Maar bovenal door mensen werk aan te reiken dat ertoe doet en uitdagingen die bij hen passen.

Specialisatie en expertise

Specialist in specialisten

Naast werving en detachering van professionals verzorgen we in toenemende mate consultancy en projecten. We concentreren ons op de vakgebieden Banking & Insurance, Engineering & Consultancy, Finance, IT, Legal, Public, Supply Chain, Marketing en Services. Via gespecialiseerde business units blijven we dicht bij de professionals en opdrachtgevers en weten we talenten te verbinden aan de juiste organisaties, rollen en uitdagingen. Organisaties en professionals de best mogelijke ondersteuning bieden om hun ambities te realiseren. Dat is wat DPA als specialistenspecialist doet.

Lees meer Lees minder


Beoordelingen

1

Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten