Consunect

Sales
Utrecht (UT)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
26-11-2012
Opdrachten
3
Laatste opdracht
15-09-2014
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Welkom

Consunect spreekt uw taal en die van uw prospects. Dit bereiken we door een intensief voortraject: we willen uw organisatie eerst goed leren kennen. We kijken kritisch naar uw positionering en propositie, scherpen deze aan en creëren kansrijke product-markt-combinaties. Met kennis, inzichten een goede inhoudelijke argumentatie gaan we aan de slag. Niet als 'harde verkopers': we luisteren, leven ons in en stellen de juiste inhoudelijke vragen. We spotten uw (toekomstige) kansen.
Een gesprek is succesvol wanneer de afspraak staat. Met de juiste manager, op beslisniveau. Pas wanneer onze afspraken zijn omgezet naar waardevolle klanten, is onze samenwerking écht geslaagd.

Kwaliteit

 • Werken Uitsluitend met Salesprofessionals welke een afgeronde HBO of WO opleiding hebben;

 • Onze Salesprofessionals hebben levenservaring en minimaal 10 jaar verkoopervaring! De minimale leeftijd is gemiddeld 35jaar;

 • Wij werken voor bedrijven welke hun naam niet aan een callcenter of verkooporganisatie willen binden. Consunect is anders.

 • Missie & Visie

Missie

Consunect heeft een hele heldere missie; Wij hebben een hekel aan callcenters en dat moet veranderd worden. Hoge –oncontroleerbare- kosten, lage conversies, veel massa, veel studenten/jongeren, grote beltuinen, vervelend, ouderwets en niet iets waar u zich als professioneel bedrijf mee wilt associeren. Dat kan anders. Hoe? Consunect doet het anders. Wij werken met HBO+ salesprofessionals die vanuit huis werken. Wij werken met salesprofessionals die minimaal 10 jaar verkoopervaring hebben. Ons team bestaat uit 5 salesproffesionals. In tegenstelling tot callcenters waar gemiddeld 10% van de vergoeding naar de medewerker gaat gaat bij Consunect minimaal 70% van de inkomsten naar de medewerker. Hierdoor zijn wij in staat onze proffesionals goed te belonen en kun je kwaliteit verwachten. Consunect haalt gemiddeld 5x zo’n hoge conversie dan een gemiddeld callcenter. Bent u méér van de kwantiteit? Dan bent u bij ons niet aan het goede adres. Wij richten ons eerst op kwaliteit!

Visie

Consunect heeft als doelstelling om beste Salesorganisatie van Nederland te worden. Niet zo zéér de grootste, maar de beste!

 • Over ons

Consunect is opgericht door de affectie tegen callcenters. Momenteel bedienen we MKB tot grote landelijke organisaties. Bij ons draait het om één ding; Kwaliteit.

 • Onze diensten

Wij zijn in staat om maatwerk te leveren. Waar heeft u behoefte aan?

 • New business afspraken voor u of uw buitendienst

 • Afspraken met uw huidig klanten voor Up-selling of cross-selling

 • Offertes genereren met new business

 • Branding van uw merk

 • Multichannel benadering (email+telemarketing)

 • Marktonderzoek

 • etc

Er is véél mogelijk en denken graag met uw mee hoe ons professioneel salesteam uw organisatie kan versterken met als één doel: Méér omzet Neem hiervoor contact met ons op.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten