Controlability Interim

Controlability Interim

Hoogwaardige Financiële Interim Capaciteit
Tilburg (NB)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
09-03-2008
Opdrachten
5
Laatste opdracht
23-02-2009
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

TOP-Opdrachtgevers

  • Yacht bv 32 opdrachten
  • Baker Tilly Berk NV 43 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Controlability Interim levert hoogwaardige financiële interim capaciteit!

Waarom Controlability Interim?
Controlability Interim is een ambitieuze, actieve partner en adviseur voor haar klanten, met een aanzienlijke toegevoegde waarde op het gebied van financiële interim capaciteit, waarbij de kernwaarden integriteit, betrouwbaarheid, actuele vaktechnische kennis, klantgerichtheid en ondernemerschap centraal staan.

De Control Specialisten van Controlability Interim zijn zonder uitzondering hoogwaardige professionals met een achtergrond in bedrijfseconomie, bedrijfskunde, controlling en accountancy (HBO/Post-HBO/WO/Postdoctoraal). Onze Control Specialisten hebben een plus(+)profiel, oftewel:

  • persoonlijke effectiviteit door mentaliteit en instelling;

  • bedrijfsbrede sparringpartners door kennis en ervaring;

  • vakinhoudelijk specialist door hoge actuele opleiding.

Specialisme en professionaliteit zijn gegarandeerd door de koppeling van Controlability Interim met de kennispartij Controlability Advies & Consultancy, alsmede de inzet van schaduwmanagement en vakinhoudelijke coaching. Onze belofte: professionals met impact!

Welke functies?
De Control Specialisten van Controlability Interim zijn inzetbaar in bijvoorbeeld de volgende functies: management controller, financial controller, assistent controller, business controller, reporting specialist, finance manager, financieel directeur, projectcontroller, AO/IC-specialist, en businessanalist.

Met vriendelijke groet,

Christian Plaizier


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten