Controlvision Business Software bV

Controlvision Business Software bV

Ontwikkeling en vermarkten van administratieve software
Leidschendam (ZH)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
31-05-2013
Opdrachten
2
Laatste opdracht
06-07-2014
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

TOP-Opdrachtgevers

  • Yacht bv 31 opdrachten
  • Helion IT 160 opdrachten
  • KPN Consulting 244 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Controlvision is een club van serieuze, creatieve software-ontwikkelaars, dat al even meedraait en software maakt voor creatieve bedrijven. Software dat moet werken zoals jij wilt werken. Intuïtief en zonder te veel poespas. Selecteren en klikken, dat is het motto van Controlvision.
Zie je het niet staan, dan zit je in het verkeerde scherm en omdat er maar twee gebruikersschermen zijn, ben je nooit ver van je doel. Wij maken vooral standaard-software, dat, doordat je zelf de stamgegevens volledig naar je hand kunt zetten, voor ieder creatief bedrijf toepasbaar is. Bij voorkeur maken wij geen maatwerk, maar het is in zeer beperkte gevallen wel noodzakelijk. Als je facturen wil doorboeken naar een boekhoudpakket dat wij niet kennen bijvoorbeeld. Dan is daar een 'brug' voor nodig. Onze insteek is om een oplossing te bieden die voor iedereen gelijk is, standaard dus. En mocht je nu iets missen, of met een geweldig idee komen om het systeem te verbeteren, dan zullen wij er serieus naar kijken en dan kom je het wellicht tegen in de volgende update.

Kosten
Als je met ons geweldige systeem gaat werken dan zijn daar uiteraard kosten aan verbonden, want ook wij willen een boterhammetje eten. We proberen deze kosten zo laag mogelijk te houden. Maar doordat wij een brancheoplossing bieden kan niet iedereen er mee werken. Hierdoor zul je andere, algemenere systemen kunnen vinden waar je minder voor betaalt. De vijver waarin wij vissen is dus gewoon wat minder groot, waardoor we er minder van verkopen en de software wat duurder wordt. Maar dan werk je wel met een systeem dat vrijwel op maat gesneden is.

Ondersteuning
Bij ons staat voorop om onze gebruikers zo prettig mogelijk met het systeem te laten werken. Met vragen of opmerkingen kunt je terecht bij onze eigen interne helpdesk. Daar zitten de mensen die je uitstekend kunnen helpen met programma-technische vragen. Mocht je in contact willen komen met ander Controlvision gebruikers, dan maak je gebruik van het gebruikersportaal, daar vind je namelijk naast alle nodige informatie, instructiefilms en updates ook een gebruikersforum, waar je met je branchegenoten in contact kunt komen.

Demonstratie
Heb je nou interesse om met ons systeem te gaan werken en je wilt er wel eens meer van zien, neem dan gerust contact met ons op, we zetten dan een prachtige demo in elkaar, afgestemd op jouw bedrijf.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten