Mark Ouwerkerk

relatiecoaching en individuele coaching
4901GB OOSTERHOUT NB (NB)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
30-01-2016
Opdrachten
1
Laatste opdracht
30-01-2016
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Mijn naam is Mark Ouwerkerk (1969) en ik werk als coach in mijn praktijk te Oosterhout.

Mijn werk is mijn passie! Ongeveer 10 jaar geleden ben ik langzaamaan overgestapt van de IT naar de psychosociale hulpverlening. Ik heb dus een bedrijfsmatige achtergrond.

Mijn werkwijze als coach is persoonlijk, warm, no-nonsense maar vooral doelgericht waarbij de aandacht voor mijn cliënten erg belangrijk is. Daarnaast gebruik ik mijn uitgebreide kennis, werkervaring en kwaliteiten. D.m.v. studie, onderzoek en samenwerkingsverbanden, heb ik mijn werkwijze verder geprofessionaliseerd en zorg ik er voor dat de kwaliteit van mijn dienstverlening gewaarborgd blijft. Mijn doel is om cliënten via een zo persoonlijk mogelijk traject te ondersteunen op het gebied van welzijn, relaties en effectiviteit in werk en privéleven. Naast counselor en coach ben ik vader van vijf opgroeiende kinderen.

Naast mijn werk als counselor en coach schrijf ik al mijn hele leven verhalen, maak ik blogjes en gespecialiseerde content voor mijn website. De afgelopen jaren ben ik naast mijn werk ook bezig geweest met het schrijven van een boek over relaties.

Specialisatie en expertise

In mijn werk als coach ben ik erg gedreven. Ik vind het erg belangrijk dat cliënten zich op hun gemak voelen en probeer mijn hulp dan ook zo laagdrempelig mogelijk aan te bieden. Door het delen van inzichten waarbij ik veel gebruik maak van structuren en oefeningen probeer ik zo snel mogelijk vooruitgang te boeken in het proces van mijn cliënten.

Ik heb veel ervaring zowel bedrijfsmatig als persoonlijk op het gebied van relaties en het omgaan met gevoelens en emoties.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten