Covebo

Uitzenden
Tilburg (NB)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
07-05-2015
Opdrachten
1
Laatste opdracht
07-05-2015
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Covebo Tilburg

De vestiging Tilburg, gevestigd op bedrijventerrein Katsbogten langs de A58, heeft specialisaties in de sectoren techniek, productie en logistiek. Dit is niet vreemd, met steden als Tilburg, Breda en Eindhoven nabij, die bekend staan als één van de grootste logistieke en technische hotspots van Nederland.

Met onze club hardwerkende mensen, die jarenlange ervaring hebben in de eerder genoemde sectoren, streven wij iedere dag naar de optimale balans tussen werkzoekenden en bedrijven die op zoek zijn naar personeel.

Wij regelen graag alles tot in de puntjes. Niet voor niets staat Covebo voor ‘Gewoon Goed Geregeld’. We luisteren actief naar de wensen van onze klanten en besteden oprecht aandacht aan onze uitzendkrachten. Deze toegewijde inzet kenmerkt de aanpak van Covebo Tilburg.

Onze dienstverlening richt zich met name op de provincie Brabant. Maar dankzij een goede interne samenwerking kunnen wij ook aan landelijke projecten invulling geven. Covebo Tilburg bemiddelt naast internationaal personeel ook actief in Nederlandse vakkrachten.

Welkom in de dynamische wereld van Covebo Tilburg, wij zijn u graag van dienst!


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten