GOODZO B.V.

GOODZO B.V.

ICT dienstverlening
Engelandlaan 350
Zoetermeer (ZH)
0793430909
Account type
Intermediair
Geregistreerd
25-05-2009
Opdrachten
100
Laatste opdracht
17-10-2016
Beoordelingen
1
Gecontroleerd
Ja

Algemene informatie over deze opdrachtgever

GOODZO beschikt over een eigen ICT Detachering en
W&S tak die continue op zoek is naar de beste ICT professionals voor tijdelijke en vaste opdrachten. Bij een detachering – of W&S opdracht verzorgen wij de gehele procedure van adverteren, selecteren, het voeren van sollicitatiegesprekken, het nabellen van referenties en het voorstellen van de kandidaten. Ook psychologische testen en assessment centers kunnen onderdeel zijn van het selectieproces.

Door de rechtstreekse relatie met onze opdrachtgevers en de inzet van eigen medewerkers houden wij de inhuurketen bij detachering zo kort als mogelijk. Indien we geen geschikte eigen medewerker beschikbaar hebben, zijn wij vrijwel altijd in staat een gekwalificeerde freelancer in te zetten die uitstekend past.

Onze specialisatie is ICT, niet meer en niet minder, van Helpdeskmedewerker tot Programmamanager en van PMO tot Ontwikkelaar of Netwerkarchitect. Kandidaten worden ingezet tegen vooraf overeengekomen uurtarief en beschikken altijd over de juiste opleiding, ervaring en certificaten.

Opdrachtgevers van GOODZO voor ICT Detachering en/of W&S zijn onder andere Nationale Nederlanden, MN, Rabobank, ING en de Gemeente Utrecht.

Specialisatie en expertise

CCNA
CCNP
CISCO
MCITP
MCSE
Microsoft Exchange 2010
PRINCE2
Microsoft Windows Sharepoint Services 3.0
Citrix
MSCCM
Microsoft System Center Configuration Manager 2012
MS Office 365
Powershell Scripting
Linux
Topdesk
Storage
Netapp
VMware ESX Server
Windows Server 2008
Windows Server 2012 Windows 7
SQL
Clustering
ITIL V3

Lees meer Lees minder


Beoordelingen

1

Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten