CSC Computer Sciences B.V.

Outsourcing, Consulting & Systems Integration
Bunnik (ZH)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
09-05-2007
Opdrachten
6
Laatste opdracht
01-01-1970
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

TOP-Opdrachtgevers

  • Helion IT 162 opdrachten
  • KPN Consulting 237 opdrachten
  • Yacht bv 32 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Bedrijfsprofiel CSC

Computer Sciences Corporation is een van ‘s werelds grootste consultancy- en IT-organisaties en helpt klanten in industrie, overheid en dienstverlening bij het toepassen van informatietechnologie om beoogde strategische en operationele resultaten te realiseren. De basis van het succes van CSC ligt in de cultuur die erop gericht is samen met klanten innovatieve technologische strategieën en oplossingen te ontwikkelen die hun specifieke bedrijfsdoelstellingen ondersteunen.

Door ruim 48 jaar ervaring in advisering en ondersteuning van klanten heeft CSC de juiste positie verworven voor het ontwikkelen en toepassen van IT-strategieën en -technieken. Daarbij put CSC uit haar veelzijdige kennis van management- en IT-consultancy, systeemontwikkeling en –integratie, toepassingssoftware, internet- en systeembeheer en outsourcing van automatiserings- en bedrijfsprocessen.

CSC heeft wereldwijd circa 77.000 medewerkers. Zij richten zich op systeemontwerp en -integratie, outsourcing van IT en bedrijfsprocessen, applicatiesoftwareontwikkeling, web- en applicatie-hosting en management-consulting. Het hoofdkantoor van CSC staat in El Segundo, Californië. CSC behaalde een omzet van $14,6 miljard over het fiscaal jaar 2006.

Experience. Results.

‘Experience. Results.'is het uitgangspunt in de werkwijze van CSC. Door middel van onze jarenlange ervaring en de bewezen resultaten is CSC in staat om zich als ICT-dienstverlener te onderscheiden. En dat is wat CSC wil. Samen met de klant toewerken naar de beste oplossing(en). CSC neemt hierbij zowel het adviestraject als de uiteindelijke realisatie/optimalisatie, beheer en alle tussenliggende stappen voor haar rekening. Met specifieke kennis van diverse branches en het uitgebreide dienstenpakket, is CSC in staat u te helpen bij het realiseren van uw bedrijfsdoelstellingen.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten