://CSTYLE Media Group b.v.

Uitgeverij van digitale magazines op internet
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
20-04-2007
Opdrachten
2
Laatste opdracht
01-01-1970
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

TOP-Opdrachtgevers

  • Yacht bv 32 opdrachten
  • KPN Consulting 238 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

://CSTYLE Media Group B.V. is gespecialiseerd in het produceren en uitgeven van digitale magazines. De groep bestaat uit drie bedrijfsonderdelen, ://CSTYLE Productions, ://CSTYLE Publishing en ://CSTYLE Content. ://CSMG ontwikkelt digitale magazineconcepten in opdracht van derden en voor de eigen digitale uitgeverij. De groep ontwikkelt producten en diensten voor de zaken- en de consumentenmarkt.

CITY&STYLE is een eigen uitgave van ://CSTYLE Publishing.
CITY&STYLE, voorheen glossy print magazine, gaat nu digitaal. Speciaal voor jonge vrouwen die grote belangstelling hebben voor de laatste trends in binnen- en buitenlandse steden. Dit trendy magazine gaat over het actuele en moderne leven in de stad. De belangrijkste pijlers zijn fashion, beauty, travelling, trends, people, media en shopping. Door interactiviteit en het gebruik van ondermeer video, audio en het world wide web zal een aantal belangrijke elementen aan de informatievoorziening en de beleving van de consument worden toegevoegd. CITY&STYLE magazine biedt de lezer een interessante ‘gidsfunctie’ met elke editie weer het laatste nieuws, boeiende citytrips met reportages, columns en alle ‘ins and outs’ van de stad.

Interesse? Stuur je CV/ website en voorbeelden van werk naar: info@cstylemedia.com of naar ://CSTYLE Media Group B.V., t.a.v. Henny van Dijk, Zwanebloemlaan 196, 1087 GD Amsterdam. kijk voor meer op: www.cstylemedia.com en www.cityandstyle.com


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten