Infra Dienst en Adviesbureau Paul Cusveller

Infra dienstverlening en advies GWW
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
09-01-2004
Opdrachten
0
Laatste opdracht
Nooit
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Bent u op zoek naar een Infra Specialist GWW?

Door de economische omstandigheden is de arbeidsmarkt voor de Infra de laatste jaren sterk veranderd. Bedrijven en organisaties hebben juist nu de beste mensen nodig om hun plannen te realiseren en adequaat in te spelen op veranderingen in de markt.

De algemene kosten, vooral bij kleine bedrijven GWW, zijn erg hoog. Door natuurlijk verloop van personeel, een vacaturestop of een reorganisatie staat het huidige personeelsbestand onder hoge werkdruk. Personeelsuitbreiding is financieel vaak niet verantwoord.

Infra Dienstverlening & Adviesbureau Paul Cusveller volgt deze trend en past haar diensten hierop aan. Dit zijn diensten die betaalbaar zijn en snel leiden tot het door de opdrachtgever gewenste resultaat. Levering van optimale prijs / prestatieverhouding vormt een belangrijke doelstelling.

Alle afdelingsondersteunende activiteiten op het gebied van de Infra kan Infra Dienstverlening & Adviesbureau Paul Cusveller voor u verrichten. Dit kan zijn: het verzorgen van calculatie (SSK-raming, budgetbepaling of een gedetailleerde kostprijsbegroting), werkvoorbereiding tijdens de tender- en/of de uitvoeringsfase en begeleiding van de uitvoering en overige dienstverlening voor projecten binnen de Infra zoals toezicht en directievoering UAV-gc.

Deze werkzaamheden kunnen worden verricht in uw eigen bedrijf met uw eigen hard- en software (in-company) of via een (beveiligde) VPN verbinding (out-company).


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten