van Veggel Advies, Training en Coaching

Interim en projectmanagement, training en coaching WMO & medezeggenschap
Amsterdam (UT)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
07-11-2003
Opdrachten
0
Laatste opdracht
Nooit
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

TOP-Opdrachtgevers

  • Yacht bv 32 opdrachten
  • H Consultancy Groep b.v. 2554 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Betrokken, veelzijdig en altijd gericht op concrete resultaten. Werkzaam als interimmanager, projectmanager en trainer/coach voor met name de zorg-, welzijns- en overheidssector. Gespecialiseerd in vraagstukken rondom WMO, participatie en medezeggenschap.

Mijn kracht ligt in de ondersteunen van organisaties en teams bij het formuleren van een heldere visie en het omzetten daarvan naar praktische doelen en activiteiten. Daarbij weet ik organisaties en professionals met elkaar te verbinden en uit te dagen tot concrete acties.

Rondom de WMO heb ik veel ervaring in het organiseren van specifieke pilots gericht op daadwerkelijke kanteling van zorg voor cliënten. Zij weet de verbinding te leggen tussen wat zorg- en welzijnsorganisaties te bieden hebben en waar gemeentes naar op zoek zijn.

Ook ben ik deskundig op het terrein van participatie en medezeggenschap en weet ik wat er nodig is om méér waarde en resultaat uit de medezeggenschap uit te halen.

Haar achtergrond is de studie Beleid en Beheer van de Gezondheidszorg, aangevuld met opleidingen voor organisatieadviseur en trainer/coach. Ze werkt ruim 7 jaar als zelfstandige en heeft daarvoor uiteenlopende functies bekleed bij zorg-, welzijns- en overheidsorganisaties.

U kunt Corrie inzetten als projectmanager, interimmanager en trainer/coach voor uiteenlopende vraagstukken op het gebied van WMO, Zorg en medezeggenschap

Specialisatie en expertise

WMO
Kanteling
Zorg
Transitie
Begeleiding
Interimmanager
Programmamanager
Procesbegeleider
Medezeggenschap
participatie
consultant
organisatie-adviseur
advisering
training
coaching

Overige informatie

diverse referenties opvraagbaar van o.m. gemeentes en zorginstelling mbt functie van projectleider transitie begeleiding en als interimmanager organisatieverandering


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten