Check your Service

Breda (NB)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
20-04-2010
Opdrachten
34
Laatste opdracht
03-06-2015
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Check your Service is een ambitieuze onderneming, gespecialiseerd in het verbeteren van de service van alle organisaties en instellingen die met klanten te maken hebben. Wij zijn gevestigd in Breda en werken met een enthousiast team aan het verbeteren van de dienstverlening van diverse organisaties. Met onze consultants, account managers, project managers en planners staan we garant voor professionaliteit, kwaliteit en een persoonlijke aanpak.

Meld je nu aan als Mystery Shopper!
Check your Service is een snel groeiende onderneming. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe mystery shoppers om ons netwerk van mystery shoppers verder uit te bouwen. Ben je tussen de 18 en 80 jaar? Heb je een neus voor service? Vind je het leuk om te winkelen en daarvoor ook nog een vergoeding te krijgen? Denk je dat je het in je hebt om organisaties en hun medewerkers van een goede, eerlijke en opbouwende beoordeling te voorzien?

Dan is werken bij Check your Service iets voor jou!

Check your Service
T +31 (0)76 - 5151212
E info@checkyourservice.nl
I www.checkyourservice.nl


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten