Concept Innovation

Webdesign & Development
Amsterdam (NH)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
20-08-2008
Opdrachten
17
Laatste opdracht
27-01-2015
Beoordelingen
1
Gecontroleerd
Nee

Algemene informatie over deze opdrachtgever

HET DIGITALE TIJDPERK VERANDERT ALLES!

Concept Innovation brengt digitale kracht in uw organisatie. Onze kennis is gebaseerd op jarenlange ervaring in het veranderen van bestaande modellen en concepten middels digitalisering. Hierbij hanteren wij een combinatie van de wetenschappelijke benadering van corporate enterprise omgevingen met de pragmatische aanpak van de snelst groeiende online start ups.

Transformatie begint met het begrijpen van de huidige situatie, uitdagingen en de marktdynamiek. Op basis hiervan leveren wij een uitgebreid portfolio van digitale diensten -en technologieoplossingen;

-Digitale strategie ontwikkeling

-Ontwerp van de digitale concepten

-Ontwikkeling van digitale toepassingen

-Doorontwikkeling en groei van digitalisering

Uiteindelijk gaat het erom dat transformatie door middel van digitale technologieen, het identificeren en implementeren van innovatieve ideeen nieuwe waarde toevoegt voor uw klant en/of voor uw organisatie.

Specialisatie en expertise

Digitaal Ontwerp
In de ontwerpfase houden we ons bezig met concept- en design ontwikkeling. We houden van heldere beginselen en een inspirerende belofte als startpunt voor het ontwerp van een dienst. Vanuit het content first principe ontwerpen we enkele key schermen die een goed beeld geven van het online platform waarmee u uw klant wilt bedienen. We testen het concept met de doelgroep om de waardepropositie te valideren.. Waardepropositie crëeert waarde door een onderscheidende mix van elementen die voorzien in de behoeften van een klantsegment. Waarden kunnen kwantitatief zijn (bijv. prijs, snelheid of service) of kwalitatief (bijv. ontwerp of klantervaring).

Digitale Bouw
We streven ernaar om onze klanten vanuit één platform te bedienen waarmee alle online kanalen gebouwd kunnen worden. De Omni Channel omgeving van onze opdrachtgever is een samensmelting van diverse specifieke online tools zoals Mobile (iOs, Android, HTML5) en software voor Content Management, Commerce, CRM, Marketing en Service. Concept Innovation kent in al deze verschillende gebieden diverse leveranciers. Op basis van de gewenste functionaliteiten, groeistrategie en ICT beleid van de opdrachtgever wordt een uiteindelijke keuze gemaakt voor de softwareproducten. We zijn onafhankelijk in onze keuze voor partners waardoor wij altijd voor de beste oplossing kiezen die past binnen uw budget.

Website bouwen
Kenmerken van Concept Innovation Websites
C.I. maakt websites voor ondernemers. U kunt een website laten maken die goed vindbaar is in Google, voldoen aan de laatste trends, goed werken op mobiele apparaten en een design dat past bij uw bedrijf. Kortom, een website op maat gemaakt door online experts.

Overige informatie

Interim Professionals

Bent u op zoek naar tijdelijke invulling van resources voor de ontwikkeling en business acceleration van uw online Customer Engagement Commerce (CeC) platform dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen op projectbasis de juiste expertise leveren afgestemd op uw specifieke behoefte.

Wij beschikken over een uitgebreid netwerk van

-sales & marketing specialisten gespecialiseerd in business acceleratie van online platformen.

-ervaren analysten, consultants, PM's en ontwikkelaars voor uw online platform.


Beoordelingen

1

Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten