Arbace Consultancy B.V.

Detachering & Consultancy IBM Websphere/AIX
Arnhem (GL)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
21-06-2006
Opdrachten
3
Laatste opdracht
22-03-2011
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

TOP-Opdrachtgevers

  • KPN Consulting 243 opdrachten
  • Yacht bv 31 opdrachten
  • Novaccent 21 opdrachten
  • WTS Detachering 27 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Arbace

Arbace is in 2001 gestart als IT-dienstverlener en levert zowel advies als training op het gebied van Middleware en Java.

Voor Arbace is de klant koning. Door de dialoog aan te gaan met de klant en op zoek te gaan naar de vraag achter de vraag kan Arbace echte oplossingen bieden. Arbace doet dit al voor een groot aantal klanten zoals Equens, ABN-AMRO, KPN, Rabobank en Achmea.

De focus van Arbace ligt op Middleware, wat de kern vormt van veel Service Oriented Architecture omgevingen. Middleware staat echter niet alleen en is sterk gerelateerd aan de organisatie, infrastructuur, databases en software ontwikkeling. Om binnen dit complexe kader te kunnen opereren, beschikt Arbace over medewerkers met multidisciplinaire kennis.

Om kennis te vergaren en te delen heeft Arbace het kenniswerk-concept bedacht. Hierdoor is de aanwezige kennis niet meer beperkt tot de kennis van een individu, maar beschikt een medewerker over alle kennis binnen Arbace.

Als Advanced IBM Business Partner heeft Arbace een bewezen staat van dienst als het gaat om de dienstverlening rondom IBM producten.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten