Schuitema n.v.

Schuitema n.v.

Grootwinkelbedrijf
Amersfoort (UT)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
02-03-2007
Opdrachten
1
Laatste opdracht
01-01-1970
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Het beursgenoteerde Schuitema is de supermarktorganisatie achter C1000. C1000 is de grootste keten van supermarktondernemers in Nederland. Centraal in ons denken en handelen staat de consument. Schuitema en C1000 hebben daarom samen één missie: "Onze missie is de consument op een aangename en onderscheidende manier bij de dagelijkse boodschappen helpen geld, tijd en gedoe te besparen."

Schuitema levert de kracht van grootschalige ondersteuning, de supermarktondernemers vullen die ondersteuning aan met hun kennis van de lokale markt. Het is de combinatie van slagkracht en lokale invulling die aan de basis staat van het succes van C1000.
Werken bij Schuitema, is werken bij een bedrijf waar ondernemende mensen volop kansen krijgen om te groeien. Dat geldt ook voor de freelancer die we zoeken: een grafische professional die zo nu en dan de digitale opmaak verzorgt van allerlei communicatiematerialen voor de C1000 winkelformule, wanneer de werkdruk in de studio hoog is.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten