Diamond Communication

Verhuur reclamemedium
Amsterdam (NH)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
10-03-2008
Opdrachten
0
Laatste opdracht
Nooit
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

Algemene informatie over deze opdrachtgever

DIAMOND COMMUNICATION (DCOM) INTRODUCEERT NIEUW RECLAMEMIDDEL DE “D-WALKER

Diamond Communication (DCOM) introduceert een uit Japan overgekomen nieuw innovatief reclamemiddel op de Nederlandse markt. De D-Walker, “digital walking billboard bestaat uit een luxe uitgevoerde rugtas met geïntegreerd lichtgewicht beeldscherm waarop content kan worden getoond. Deze content kan bestaan uit tekst, foto’s en/of videobeelden/filmpjes.

De D-Walker is uitermate geschikt om in te zetten voor reclame- en promotionele doeleinden, op plaatsen waar direct contact met uw doelgroep plaatsvindt. Hierbij kan gedacht worden aan evenementen, beurzen, festivals, drukke winkelstraten, productpresentaties, megafestaties; eigenlijk overal waar een groot publiek bereikt kan worden.

De introductie van de D-Walker in Nederland vindt plaats door licentiehouder Diamond Communication (DCOM) een innovatieve handelsonderneming, gevestigd in Amsterdam, gericht op het opsporen en introduceren van nieuwe manieren van marketing en promotie in de meest brede zin des woords.

Met de introductie van de D-Walker wordt ingespeeld op de veranderende behoefte en leefstijl van de Nederlandse consument die in toenemende mate zoekt naar persoonlijk contact met product en producent.

Gezien het succes van de D-Walker in Japan en de VS verwacht Ruben van Veen, Managing Director van DCOM, in Nederland ook veel lof en succes te oogsten. “De branche toont zich nu al bijzonder geïnteresseerd, aldus Ruben van Veen.

Voor meer informatie over de D-Walker, kunt u contact op nemen met Ruben van Veen via info@d-walker.eu of kijk op de website: www.d-walker.eu

DIAMOND COMMUNICATION

Johan Rijnjastraat 14

1025 MV Amsterdam

Nederland

06 48347011

www.d-walker.eu

info@d-walker.eu


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten