Danny de Wit

Ondernemerschap & Technology
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
27-12-2005
Opdrachten
24
Laatste opdracht
06-05-2009
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

TOP-Opdrachtgevers

  • KPN Consulting 238 opdrachten
  • Yacht bv 32 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Even Voorstellen

Mijn naam is Danny de Wit, adviseur bij het Exvo.com ondernemers netwerk, en ik stel graag een team van freelancers samen om aan uw project te werken.

Exvo is een wereldwijd platform voor ondernemerschap, dat freelancers en ondernemers verbind en het mogelijk maakt specialisten samen te laten werken aan projecten, waardoor resultaten van projecten verbeteren. Iedere freelancer werkt tenslotte binnen zijn specialisme en omdat het een wereldwijd netwerk is, zijn uw kosten altijd laag!

We hebben veel ervaring met het ontwerpen en implementeren van websites, web applicaties, waarbij het behalen van succes met uw project centraal staat. Daarom bieden wij ook structurele diensten, zoals site marketing en site PR. Op die manier staat uw project garant voor succes binnen een breder kader dan alleen de implementatie. Dat is tenslotte slechts het begin!

De projecten waar we aan werken zijn van web en/of logo design tot complexe webapllicaties, zoals ecommerce sites en CRM/ERP integraties.
Indien noodzakelijk kunnen wij uw organisatie ook organisatie technisch ondersteunen, aangezien wij ook organisatie adviseurs in het netwerk hebben. Een professionele en complete aanpak dus, vaak tegen een zeer scherpe prijs.

Exvo heeft ook zijn eigen webbased CRM/ERP applicatie, die we kunnen koppelen aan uw website/applicatie om zo een 360 graden dekkende automatisering te kunnen bereken. Daarnaast beschikken we ook over een krachtig CMS, dat u het beheer geeft over uw website zonder onze tussenkomst en daarnaast kan dienen als blogging tool.

Bekijkt u onze portfolio hieronder om een indruk te krijgen van de mogelijkheden. Vanwege onze brede resources zijn turnaround tijden over het algemeen vrij kort. Omdat wij een internationaal netwerk zijn, is het voor ons geen probleem om projecten uit te voeren in meerdere talen.

Recente projecten

(Gebruikt u a.u.b. Firefox of Safari voor de beste ervaring).

www.intomac.nl
www.justPDA.nl
www.gezondvoorjou.nl
www.intomac.co.uk
www.intomac.be
www.nxtnow.nl
www.exponow.com
www.theasusstudio.com (low-budget)
www.shopintoshape.com (low-budget)

Wij zijn gespecialiseerd in

-Webdesign

  • Logo Design

  • Webdevelopment

  • Ruby-on-Rails Projects

  • Interface Design

  • Application Architecture

Vriendelijke groeten,
Danny de Wit


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten