deClub Breda

(net)werkplekken
Breda (NB)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
10-09-2013
Opdrachten
0
Laatste opdracht
Nooit
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

Algemene informatie over deze opdrachtgever

deClub is een netwerk van ondernemers en freelancers die werken in gedeelde kantoorruimtes. Wij voorzien kleine ondernemers en freelancers van werkruimte en bieden ondersteuning.

We hebben kantoren in Amsterdam en Breda. Ons kantoor in Amsterdam gevestigd op de Herengracht, in het centrum van de stad. Momenteel is dit kantoor vol en niet op zoek naar nieuwe leden. Het kantoor in Breda is net geopend en werft momenteel nieuwe leden voor het netwerk. Het kantoor biedt afsluitbare ruimtes, maar ook werkplekken in een gedeelde ruimte. Alle werkplekken zijn ruim opgezet en geven het gevoel van privacy.

Het hart van deClub is het netwerk. We willen graag verschillende professionals met elkaar verbinden om samenwerkingsverbanden te laten ontstaan. Een gedeeld kantoor zorgt automatisch voor conversatie, samenwerking en verbintenis.

Voor wie is deClub?

deClub is speciaal voor ondernemers, freelancers en andere eenmanszaken werkzaam in alle disciplines. Onze leden zijn open minded en sociaal, zoekend naar samenwerking met anderen.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten