Decom Technology People

Detachering en Werving & Selectie van Telco, Energy en IT professionals
5801AT Venray (LB)
Account type
Intermediair
Geregistreerd
08-07-2015
Opdrachten
3
Laatste opdracht
15-09-2016
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

TOP-Opdrachtgevers

  • Novaccent 23 opdrachten
  • KPN Consulting 240 opdrachten
  • Yacht bv 31 opdrachten
  • WTS Detachering 29 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Decom Technology People bemiddelt in gekwalificeerde specialisten in Telecom, Energie en ICT. Experts werken namens ons voor toonaangevende opdrachtgevers in Nederland en daarbuiten.
Wij gaan voor het allerbeste. Dat begint met het koppelen van de juiste specialisten aan de juiste opdrachtgevers. Als we die perfecte match hebben gevonden, doen we er alles aan om onze specialisten uit te laten blinken. Dit doen we door hen voortdurend te inspireren en uit te dagen hun persoonlijke doelen en ambities waar te maken.

Vrijheid bindt onze mensen en opdrachtgevers. De vrijheid om mee te bewegen met veranderende ambities, om te groeien in een markt die continu nieuwe uitdagingen biedt, om je steeds weer te ontwikkelen. Want alleen dan kun je het beste in jezelf naar boven halen.

Als je via ons ergens aan de slag gaat, werk je voor de opdrachtgever, maar ben je ook onderdeel van Team Decom. Wij bieden een energieke omgeving, flexibiliteit en fantastische collega’s. Zo bereiken we samen het hoogst haalbare.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten