DeltIQ Group

DeltIQ Group

Informatiemanagement adviesbureau
Breukelen (UT)
Account type
Intermediair
Geregistreerd
07-03-2013
Opdrachten
0
Laatste opdracht
Nooit
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

TOP-Opdrachtgevers

  • Yacht bv 31 opdrachten
  • H Consultancy Groep b.v. 2570 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

DeltIQ Group ondersteunt organisaties die hun data effectief willen inzetten - gericht op het verbeteren van hun bedrijfsprestaties en innovatie. Organisaties die informatie beschouwen als een strategisch bedrijfsmiddel.

De consultants van DeltIQ hebben uitgebreide ervaring in de realisatie van complexe en omvangrijke data management-vraagstukken en business intelligence oplossingen. Dit betreft omgevingen zoals Ahold (Pallas datawarehouse en de inrichting van het BI Competency Center), de Belastingdienst (globaal ontwerp Belastingdienst brede BI-voorziening) en de Nationale Politie (architectuur optimalisatie, organisatieinrichting en het opstellen van de BI-Strategie voor de komende jaren). Bij genoemde organisaties zijn wij eindverantwoordelijk geweest of hebben we een lead-rol vervuld. Tevens behoren diverse agentschappen tot onze klantenkring: DJI, COA, GDI, Dienst Justis en JustID.

We slaan de brug tussen organisatie en technologie - een business driven aanpak in plaats van de primaire focus op techniek. Omdat we geen partner of leverancier van specifieke technologie├źn of oplossingen zijn, kunnen we onafhankelijk opereren.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten