DennisCastel.nl

PR & marketing
6 Zoutelande (ZL)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
30-03-2009
Opdrachten
4
Laatste opdracht
24-04-2016
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Flexibiliteit is het halve werk! Door mijn brede netwerk aan directeuren, journalisten en freelancers is het makkelijk en kort schakelen in mijn vakgebied!
Voor ieder stukje PR & marketing ben ik zeer makkelijk inzetbaar. Of het nu gaat om het schrijven van een persbericht, het verspreiden van een persbericht of het opzetten van een totaal nieuwe en innoverende marketing campagne, u bent bij mij aan het juiste adres!

PR & Marketing
Met onderhand jarenlange ervaring op gebied van PR & marketing ben ik zeer ruim inzetbaar op elk gebied.
Bent u opzoek naar niemand die wil mee denken in een basic of groot marketing concept of campagne dan is dat altijd mogelijk. Ik denk graag mee naar de beste idee├źn voor uw merk, event of branche.

Werkwijze
Graag maak ik altijd eerst een persoonlijke afspraak met u. Op deze afspraak kunnen we elkaar beter leren kennen en ik proeven van uw visie en enthousiasme.
Na al uw plannen besproken te hebben ga ik aan het werk voor u, kosteloos! Ik schrijf dan een plan wat zal aansluiten op uw wensen.
In dat plan staat globaal uitgeschreven wat er zal gaan gebeuren naar aanleiding van ons gesprek. Uw wensen, doelen en de strategie staat er in beschreven.
Tevens vindt u daarbij een, vrijblijvende, offerte. Ik wil graag dat mijn klanten van te voren weten waar zij aan toe zijn.

Kort daarna zullen we een vervolgafspraak maken om te kijken of we de plannen in werking kunnen zetten. Door mijn kennis en ervaring kan ik zowel grote als kleine projecten realiseren.
Nadat alle afspraken definitief zijn ga ik voor u alles in werking zetten. U begrijpt waarschijnlijk wel dat ik dit met ongekende enthousiasme zal gaan doen! Want u bent goed voor uw merk, dat ben ik ook!

Betrokkenheid
U wilt niets dan goeds voor uw merk en daarom waakt u daarvoor. Bij ieder project, groot of klein, zal ik u altijd nauwlettend op de hoogte houden. Want u wilt er niet aan denken dat er iets mis gaat en ik vindt het fijn dat u precies weet waar ik mee bezig ben!

Nadat het project afgerond is zal ik, ter evaluatie, nogmaals bij u langs komen. Zo kunnen we kijken of het project geslaagd is en nog belangrijker, of u tevreden bent!
Er gaat niets boven tevreden klanten, dus daar kunt u bij mij op rekenen!

Neem voor een vrijblijvende afspraak gerust eens contact met mij op!

Specialisatie en expertise

PR
Public Relations
Reclame
Marketing
Pers
Persberichten
Journalisten
Webdesign
Merken
Nieuw merk
Doelgroepen
Campagnes

Overige informatie

Voor portfolio en/of onduidelijkheden kunt u altijd mijn website raadplegen. www.denniscastel.nl


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten