Dennis Lucas

Software en BI (analyses en rapportages)
Bentelo (OV)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
08-06-2005
Opdrachten
0
Laatste opdracht
Nooit
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

TOP-Opdrachtgevers

  • Yacht bv 32 opdrachten
  • Helion IT 160 opdrachten
  • KPN Consulting 244 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Provelu is een bedrijf met als doelstelling: het verbeteren van bedrijfsprocessen.

Provelu heeft een breed ontwikkelde visie in het beheren van analyseren van gegevens binnen productiebedrijven met name in de voedingssector.

Niet alleen geven we advies in het verbeteren van de processen maar ook verzorgen we de uitvoering. Vaak blijkt de uitvoering het grootste probleem. Veranderen gaat niet vanzelf. Vaak komt er weinig van de procesverbetering voor elkaar. Onze kracht is dat we samen zoeken naar de juiste oplossing om zo een groot mogelijk draagvlak te creëren waardoor veranderingen echt verbeteringen worden.

We verbeteren de processen door middel van advies in processen en met behulp van bestaande en maatwerk software. De programma’s worden ontwikkeld in verschillende platforms. Samen met de klant worden de wensen vertaald in de beste oplossing.

'Business Intelligence Software` wordt vaak geleverd en geïmplementeerd om gegevens uit bestaande programma´s te krijgen. De gegevens kunnen hierin makkelijk gekoppeld worden aan andere gegevensbronnen. Allerlei analyses zijn makkelijk uit te voeren. We helpen altijd bij de implementatie en zorgen dat een aantal rapportages gemaakt worden. De implementatie duurt vaak maar een aantal dagen en daarna kunt u gelijk aan de slag met de gegevens. De software zal u veel tijd besparen en een schat aan nuttige informatie opleveren.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten