DennisWolf.nl - Get Headhunted Group

interim financiele specialisten
Barneveld (GL)
Account type
Intermediair
Geregistreerd
16-12-2011
Opdrachten
7
Laatste opdracht
04-01-2012
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

TOP-Opdrachtgevers

  • Yacht bv 31 opdrachten
  • Baker Tilly Berk NV 43 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

DennisWolf.nl - Get Headhunted Group maakt de match tussen werkgever en werknemer voor financiƫle en administratieve functies in de Randstad en de rest van Nederland. Door de jarenlange ervaring kennen wij de branche, de bedrijven en de kandidaten en vervullen snel en effectief de vacatures.

DennisWolf.nl - Get Headhunted Group voor bedrijven

Aan de hand van het gewenste profiel vinden wij snel de geschikte kandidaat. Wij beschikken over een ruim en actueel bestand van gemotiveerde en werknemers (5 tot 15 jaar ervaring) met een administratieve en financiƫle achtergrond en opleiding.
Voor u geen dure advertenties, tijdrovende selectieprocedures en gesprekken. Het dagelijkse werk kan gewoon doorgaan. Wij stellen u voor aan enkele geschikte kandidaten waarmee nog een afrondend gesprek gevoerd kan worden, snel en doeltreffend. Neem contact met ons op voor meer informatie. Tel: 088 5050700 of per e-mail info@denniswolf.nl

DennisWolf.nl - Get Headhunted Groupvoor kandidaten

Veel interessante bedrijven publiceren de vacatures niet meer en besteden het wervingsproces deels uit. De ambitieuze werknemer ziet zijn kansen in de arbeidsmarkt niet in de krant of op internet.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten