Derrik van Bemmel

Derrik van Bemmel

Internet marketing & SEO
3452MT Vleuten (UT)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
19-11-2008
Opdrachten
0
Laatste opdracht
Nooit
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

TOP-Opdrachtgevers

  • Yacht bv 31 opdrachten
  • KPN Consulting 240 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Derrik van Bemmel is “ad interim” in te huren voor projecten waarbij tijdelijk een communicatie adviseur (online) of online marketeer benodigd is.

Derrik is geschoold “commercieel econoom / marketeer” maar tijdens zijn studie met de ICT in aanraking gekomen (Ordina) en dat heeft de basis gelegd voor zijn loopbaan tot nu toe waarbij marketing en ICT altijd nauw met elkaar verweven zijn geweest.

Via zijn bedrijf DVB MEDIA heeft hij voor mooie klanten gewerkt en een omvangrijk netwerk opgebouwd van webdesigners, developers en specialisten waardoor hij de uiteenlopende projecten met succes kan invullen.

Derrik heeft inmiddels meer dan 10 jaar ervaring bij verschillende soorten opdrachtgevers in verschillende branches waaronder ABN AMRO, Olympia Uitzendbureau, Microsoft, Wok to Go en Volvo. Daarnaast beheert hij tientallen portal websites en geeft hij workshops en presentaties over internet marketing, SEO, content-creatie en social media.

Specialisatie en expertise

internet marketing
online marketing
SEO
SEA
Adwords
Adsense
Analytics
Wordpress
intranet
webdesign
webshops
ecommerce
webshop
online shopping
marketing
banners
social media
e-marketing
sharepoint
zoekmachine marketing
google
microsoft
cms
contentmanagement
google
online mailings

Overige informatie

Ecommerce & SEO-strategie BlendZ, Wok to Go, FALKE en Textring
Opzetten online e-commerce strategie, doorvertalen van strategie naar concept & design inclusief mobiele versies. Ontwikkeling ecommerce platform o.b.v. Prestashop inlcusief koppelingen met backoffice. Opzetten en monitoren online advertentiecampagnes via Adwords, Facebook Ads en andere social media. Na slechts een paar maanden liep al 15% van de BlendZ omzet via het online kanaal.

SEO campagne Wooning Aviation (www.vliegles.com en www.waviation.nl)
Opzetten van online strategie om middels SEO meer vlieglessen te verkopen via landingspages en minisites wat heeft geresulteerd in 40% meer boekingen en een top-3-notering met diverse keywords in Google waaronder “vliegles”.

Affiliate marketing portals voor verschillende branches
Bedenken, ontwikkelen en beheren van diverse productgerichte webportals op basis van affiliate marketing i.c.m. contentcreatie & SEO voor schoenen, badkamers, bloemen & taarten voor onder andere Zalando, GreetZ, Apple, Topbloemen, Groupon en Coolblue met als doel meer bekendheid.

Online lead generation marketing portals voor verschillende branches
Bedenken, ontwikkelen en beheren van diverse branchegerichte webportals op basis van lead generation i.c.m. contentcreatie & SEO voor o.a. schilders, tandartsen, advocaten, notarissen en webdesigners.

Netwerkmarketing ABN AMRO met LINKborrel (www.linkborrel.nl)
In 2012 heb ik netwerkformule LINKborrel opgezet, een netwerkborrel voor ondernemers met edities in Leidsche Rijn, Almere en Amsterdam. Gemiddeld bezoeken ongeveer 100 tot 150 ondernemers onze events en het totale bereik is inmiddels 1.500 ondernemers. ABN AMRO is sinds 2 jaar de hoofdsponsor en wij helpen hen met het bereiken van jonge ondernemers in de regio Utrecht.

Online succes creëren voor diverse MKB-opdrachtgevers (www.dvbmedia.nl)
De afgelopen jaren heb ik voor tientallen opdrachtgevers een strategie opgezet om online succesvol te worden. Onderdelen die meestal wel aan bod kwamen waren doelgroepbepaling, SEO-analyse, keywordresearch, ontwerpen & ontwikkelen Wordpress website, online marketingcampagne waaronder nieuwsbrieven, social media en analytics. Wij werken onder andere voor sterrenrestaurant De Burgemeester, Modern Berging, Volvo Niham en Schadenet, zie online portfolio.

Online verkopen stimuleren B2B (www.paninodipino.nl)
Voor een Italiaanse broodjeszaak mocht ik een strategie bedenken om in het zakelijke segment meer omzet te genereren. Nadat wij hun website compleet hebben vernieuwd met een maatwerk online bestelmodule en de nodige online promotie is er 25% meer online omzet.

Intranet Olympia Uitzendbureau (www.olympia.nl)
In de rol van projectmanager en consultant voor diverse intranet projecten waaronder een Europese intranet portal voor 1.000 gebruikers op basis van Microsoft SharePoint.

Cloudmigraties met Microsoft Office 365 en Google Apps for Works
Ik heb voor tientallen klanten hun werkplekken gemigreerd van on-premise naar een cloudomgeving van Microsoft en/of Google waaronder e-mail, agenda, contacten maar ook bestanden en intranet/extranet.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten