Developers.nl

Developers.nl

IT | Development | Detachering | Freelance
Puntegaalstraat 85
3024EB Rotterdam (ZH)
0103035929
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
09-07-2007
Opdrachten
223
Laatste opdracht
25-10-2016
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Ja

Developers.nl voor development

Developers.nl is toonaangevend op het gebied (open source) development. Binnen onze specialismen Java, PHP, Python en Front-end zijn we actief binnen diverse sectoren en voeren onze professionals uiteenlopende, veelal complexe, (back-end) projecten uit voor onze opdrachtgevers. Onze professionals beschikken over de laatste expertise en ervaring op het gebied van back-end development.

Indien wij zelf geen professionals beschikbaar hebben, proberen wij door middel van ons netwerk de juiste professional in te zetten.

Developers.nl voor freelancers/ ICT Professionals

Developers.nl is daarnaast ook een ICT dienstverlener die beschikt over een pool van een bijna onbeperkt aantal ICT specialisten in verschillende hoeken van het vakgebied. Wij zijn de ontbrekende schakel tussen klant en kandidaat en zorgen ervoor dat het proces van aanbieding tot aan plaatsing op een snelle, nette en kwalitatief hoogwaardige manier verloopt.

Onze klantenkring bestaat uit een grote diversiteit aan opdrachtgevers met interessante en uitdagende opdrachten.

Lees meer Lees minder


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten