Tanja de Vries

Recruiter, Werving en Selectie, Search en Interimmanagement
Soesterberg (UT)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
04-04-2011
Opdrachten
8
Laatste opdracht
20-12-2011
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

TOP-Opdrachtgevers

  • H Consultancy Groep b.v. 2525 opdrachten
  • Yacht bv 31 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Profiel
Ik ben een energieke, harde werker met een zakelijke instelling die in staat is om onder hoge druk te werken. Daarbij ben ik resultaat- en klantgericht. Als werving en selectieadviseur kan ik bogen over een slagingspercentage van 100%.

Gedreven en met oog voor het verbeteren van werkprocessen ga ik planmatig en doelgericht te werk. Ik volg ontwikkelingen op mijn vakgebied van waaruit ik initieer en implementeer. ijn inzet is flexibel en ik pas me gemakkelijk aan bij nieuwe omstandigheden en kan anderen stimuleren. Goed omgaan met onzekerheden en goed luisteren.

Strategische denker met een visie op: ik zie kansen en mogelijkheden en vertaal dit naar concrete diensten en producten. De marketing en promotie hiervan neem ik als vanzelfsprekend op mij. Ik betrek graag mensen bij het proces, wil samen komen tot resultaat, leef op als we samen kunnen brainstormen om verder te komen. Mijn kracht zit in het verbinding en samenhang zoeken, in motiveren en enthousiasmeren, vooral in de lastige trajecten waar mensen niet altijd gemotiveerd zijn. Ik ben sterk in het voeren van kritisch onderzoekende en opbouwende gesprekken op alle niveaus in een organisatie.

Mijn kernwaarden zijn samenwerken, professionaliteit, respect en bouwen aan gezamenlijke ambities.

Specialisatie en expertise

recruiter
zorg
werving
selectie
adviseur
projecten
overheid
maatschappelijk
zakelijke dienstverlening
HR
Opleiding
Ontwikkeling

Overige informatie

Adviseur Werving en selectie
Functie-inhoud: verantwoordelijk voor het zelfstandig verwerven en invullen van werving en selectie-opdrachten bij bestaande en nieuwe opdrachtgevers.
Resultaten: kandidaten benoemd 100% slagingspercentages, opzet interimactiviteiten (opbouw databank, vermarkten van dit nieuwe product Inclusief marketing en promotie-activiteiten), professionalisering van de interne organisatie en de diverse werkwijzen, 4-wekelijks een nieuwsbrief vervaardigen.
Opdrachtgevers: Gemeenten, Gemeenschappelijke regelingen, Charitatieve instellingen Reinigingsbedrijf Midden-Nederland e.a.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten