Dialogics BV

dialoog marketing en communicatie
5611ZX Eindhoven (NB)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
27-10-2014
Opdrachten
1
Laatste opdracht
14-12-2015
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Wat doet Dialogics? Een logische vraag. Simpel gezegd: wij streven naar een persoonlijke en resultaatgerichte dialoog met je klant, prospect of contactpersoon.

Dialogics gelooft in de kracht van persoonlijke communicatie, omdat dat namelijk interactie oplevert. De sleutel? Een zo persoonlijk mogelijke, op de ontvanger afgestemde boodschap. Alle communicatie-uitingen worden zo gepersonaliseerd mogelijk gedaan. In woord en beeld. Afgestemd op zijn of haar voorkeuren en informatiebehoefte. Dat proces gaat zo veel mogelijk geautomatiseerd, waardoor de campagne efficiënt (en dus betaalbaar) en tegelijkertijd zeer creatief en resultaatgericht kan zijn.

Bijvoorbeeld: een slimme, persoonlijke, gedrukte mailing is de opmaat naar een laagdrempelig online contact en transactie. De relatie met bestaande klanten kan worden verdiept door een persoonlijke en creatieve boodschap, afgestemd op acties of aankopen uit het verleden. Een enkele training of evenement kan gedurende lange tijd ‘top-of-mind’ gehouden worden door middel van verrassende, maatgesneden contactmomenten. Van vóór, tijdens, tot ver ná het daadwerkelijke event!


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten