Diederik Knaapen

Diederik Knaapen

Software Development
1013CN Amsterdam (NH)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
21-01-2016
Opdrachten
1
Laatste opdracht
21-01-2016
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

TOP-Opdrachtgevers

  • Yacht bv 31 opdrachten
  • Helion IT 160 opdrachten
  • KPN Consulting 243 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Eenvoud Media is een klein maar ervaren internet bureau. Ons doel is om het zo eenvoudig mogelijk te maken voor onze klanten en dat doen we door geheel transparant te werk gaan, altijd te denken vanuit de klant, pas op te leveren of te presenteren als we zelf helemaal tevreden zijn en net dat stapje extra te zetten. We hebben niet de ambitie om door te groeien naar een groot (10+) bureau omdat we persoonlijk contact en korte lijnen met onze klanten erg belangrijk vinden. En naar onze mening werkt dat het prettigst en het meest efficient.

In september 2008 richtte Rik van Dijk Eenvoud Media op. Rik was voor de oprichting al een aantal jaar werkzaam bij reclamebureaus, waar hij veel ervaring op deed als vormgever en projectmanager. Jasper Kums richte in 2009, na het afronden van zijn master Technology Management, zijn eigen bedrijf Yappo op. Yappo was eveneens gespecialiseerd in online oplossingen. In april 2013 besloten Jasper en Rik de krachten te bundelen en niet veel later fuseerden de twee bedrijven. Eenvoud Media is gevestigd in Amsterdam en werkt met klanten in heel Nederland.

Eenvoud Media werkt veel samen met vaste partners op het gebied van Social Media, fotografie en copywriting.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten