Online Secretaresse Brabant

Ik ondersteun managers en ondernemers met secretariële werkzaamheden
Eindhoven (NB)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
13-02-2007
Opdrachten
0
Laatste opdracht
Nooit
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

TOP-Opdrachtgevers

 • H Consultancy Groep b.v. 2562 opdrachten
 • Yacht bv 32 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Branche
Secretariaats en notuleerdiensten op afstand

Wat is de visie?
Online Secretaresse Brabant ondersteunt managers en ondernemers in profit en non profitorganisaties met secretariële werkzaamheden die op afstand – via het internet – uit te voeren zijn. Daarbij valt te denken aan telefoon , e-mailafhandeling, het organiseren van bijeenkomsten, het uitwerken van opgenomen gesprekken en vergaderingen, het uitwerken van handgeschreven teksten en online agendabeheer. Ook het voorbereiden van een mailing en het analyseren en verslag doen van een enquête zijn voorbeelden van de mogelijkheden.

Op zoek naar de volgende klanten

 • Ondernemers en managers die de voordelen kennen van een secretaresse op afstand en niet tevreden zijn met hun huidige leverancier.

 • Organisaties die geen secretaresse in dienst (willen) hebben, maar er wel de voordelen van willen ervaren.

 • Secretaresses, personal assistents en managementassistentes die graag online ondersteuning willen.

Wanneer komt het bedrijf in beeld?

 • Als managers en ondernemers niet tevreden zijn met de kwaliteit van hun huidige externe secretaresse.

 • Als managers willen besparen op de kosten voor een (extra) secretariële werkplek en daarom de secretariële dienstverlening (deels) vanuit een externe locatie willen laten uitvoeren.

 • Als managers en ondernemers zich realiseren dat de uitwisseling van secretariële informatie zonder verlies van kwaliteit via het internet en via de telefoon mogelijk is.

Wat zijn de grootste unieke verkoopargumenten?

 • Online Secretaresse Brabant werkt uitsluitend via het internet en via de telefoon. Daardoor spaart de cliënt al gauw zo’n tienduizend euro per jaar uit voor een secretariële werkplek zonder verlies van flexibiliteit en kwaliteit.

 • Online Secretaresse Brabant sluit aan bij cliënten die maatschappelijk verantwoord willen ondernemen. Enerzijds komt dat door een positie als officieel erkend leerbedrijf, die stagiaires meer kansen biedt op de arbeidsmarkt. Anderzijds besteedt Online Secretaresse Brabant een deel van de winst aan het werken voor verenigingen en stichtingen met weinig budget.

 • Gonny de Wit ademt verantwoordelijkheidsgevoel, plichtsbesef en motivatie. Daardoor zijn oog voor detail, structuur, ordelijkheid, tijdigheid, efficiency en betrouwbaarheid binnen Online Secretaresse Brabant meer dan vanzelfsprekend.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten