DigitasLBi

Full service internetbureau
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
05-05-2014
Opdrachten
3
Laatste opdracht
27-11-2014
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

TOP-Opdrachtgevers

  • KPN Consulting 244 opdrachten
  • Yacht bv 32 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Wij zijn een wereldwijd marketing en technologie bureau dat bedrijven transformeert voor het digitale tijdperk. Wij helpen onze klanten creatieve en technologische uitdagingen te omarmen. Om zo de wijze waarop ze zaken doen radicaal te veranderen.

Het maakt niet uit waar we onze klanten tegenkomen op hun digitale reis. Onze gedeelde expertise van brand building, creativiteit, technologie en distributie zorgt er altijd voor dat ze voorbereid zijn op de toekomst.

Om dit te stroomlijnen, werken wij volgens een unieke methode die uiteenlopend talent vergt. We noemen deze werkwijze blending. Dit staat centraal in alles wat we doen. Het stelt ons in staat ideeën te ontwikkelen die via strategie en concept zo rap en effectief mogelijk naar het eindstation worden gebracht: de lancering en de optimalisatie.

Bij blending draait het om het selecteren van de juiste mensen bij de juiste opdracht: creatieven, technologen, strategen, user-experience designers, CRM consultants, media specialisten en film- of videoproducers.

De perfecte blend neemt onze klanten verder en sneller mee op hun digitale reis én maakt onderweg ook nog eens heel wat consumenten blij.

Deze benadering omarmt de creatieve spanning tussen de linker- en rechterhersenhelft. We zijn ervan overtuigd dat wanneer harde data gecombineerd wordt met een goed verhaal – zie het als wiskundigen en schrijvers die hun krachten bundelen – betere resultaten oplevert.

Samenvattend betekent dat we alles in huis hebben om iedere marketinguitdaging aan te gaan. Om deze vervolgens op de juiste wijze over te brengen naar een geïnformeerd publiek.

Betrokkenheid van onze klanten staat bij ons hoog in het vaandel. We doen het namelijk nooit alleen. Samen gaan we op zoek naar What’s Next.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten