Menno de Vries

Haarlem (NH)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
11-11-2008
Opdrachten
1
Laatste opdracht
05-03-2009
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

TOP-Opdrachtgevers

  • Yacht bv 32 opdrachten
  • Helion IT 161 opdrachten
  • KPN Consulting 238 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Restaurantgids dinnersite.nl is opgericht in 1996 en uitgegroeid tot de Nederlandse marktleider voor restaurantpromotie op het internet en mobiele platforms.
Een innovatieve online onderneming, maar wel één met een kloppend menselijk hart. Het persoonlijk contact met onze klanten (restaurateurs) en gebruikers is voor ons ontzettend belangrijk en is het voornaamste aandachtspunt in onze bedrijfsvoering.
Door deze persoonlijke benadering heeft Dinnersite een goede reputatie opgebouwd bij zowel de restauranthouders als de online 'gasten' van de meer dan 1.300 restaurants die zichzelf presenteren.
Achter de schermen, waar de sfeer bijzonder open en ontspannen is, werken we met 8 enthousiastelingen met een passie voor internet dagelijks aan de optimalisatie van het platform en het onderhouden van de (commerciële) contacten met de restaurateurs. Een belangrijke succesfactor voor een up-to-date service en aantrekkelijke culinaire promoties.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten